Головна/Про компанію/Новини та події/ALFA Smart Agro випустила на ринок...

ALFA Smart Agro випустила на ринок нові препарати

Новини та події

18.05.2017

Портфоліо ALFA Smart Agro офіційно поповнилось шістьма новими препаратами, які нещодавно отримали державну реєстрацію і вже у розпорядженні сільськгоспвиробників та фермерів. Зокрема, на ринок вийшли: фунгіциди – ДОК Про,ЗП й Тезис,КС, гербіциди – Клінч Макс, ВГ та Містард, ВГ, інсектициди Нокаут Екстра,  КС та Командор Гранд, ТКС.

Всі формуляції нових препаратів розроблені науковцями ALFA Smart Agro, мають свої переваги, а також є невід’ємною складовою для забезпечення високої врожайності.

ДОК Про,ЗП (цимоксаніл, 300 г/кг + міклобутаніл, 200 г/кг) - інноваційний двокомпонентний фунгіцид з профілактичною, лікувальною та антиспоруляціною діями для контролю комплексу грибних захворювань на посівах сої та картоплі. Поєднання двох діючих речовин забезпечує швидкий результат – миттєво поширюється по рослині й зупиняє розповсюдження інфекції. ДОК Про, ЗП ефективний при мінливих погодних умовах, а також зручний у використанні.

Тезис, КС (гексітіазокс, 200 г/л) - системний фунгіцид для захисту посівів пшениці від комплексу грибних захворювань з рістрегулюючими властивостями. Препарату властиві захисна, лікувальна та профілактична дії завдяки діючій речовині – тебуконазолу, яка є найктивнішою у класі триазолів. Тезис, КС швидко проникає у рослину – за 1-2 години, має добрий виражений «стоп-ефект» та тривалий захист.

Клінч Макс,ВГ (римсульфурон, 250 г/кг + флорасулам, 80 г/кг + тифенсульфурон-метил, 150 г/кг) -  трьохкомпонентний післясходовий гербіцид системної дії проти злакових та дводольних бур’янів на посівах кукурудзи. Завдяки поєднанню трьох діючих речовин  контролює розширений спектр бур’янів, має низьку норму застосування. Повна загибель бур’янів настає через 14-28 днів після внесення препарату.

Містард,ВГ (трибенурон-метил, 750 г/кг) - гербіцид для боротьби з дводольними бур’янами на посівах соняшника, який має ген стійкості до трибенурон-метилу. Діюча речовина забезпечує швидку дію препарату – через 2-3 години після внесення, зупиняючи поділ клітин та ріст чутливих видів бур’янів. Немає необхідності у використанні ґрунтових гербіцидів й обмежень в сівозміні.

Нокаут Екстра,КС (альфа-циперметрин, 200 г/л) - високоефективний інсектицид контактно-шлункової дії з групи синтетичних піретроїдів для захисту озимої пшениці та сої  від найважливіших шкідників. Нова препаративна форма препарату дозволяє його застосовувати за температури повітря вище +20˚С. Володіє антіфідантними і репеллентними властивостями, а також вираженим «нокдаун-ефектом».

Командор Гранд,ТКС (імідаклоприд, 500 г/л + альфа-циперметрин, 50 г/л.) - інноваційний двокомпонентний інсектицид контактно-системної дії для обробки насіння кукурудзи, соняшника, пшениці та ячменю для їхнього захисту від ґрунтових та наземних шкідників. Препарат має розширений спектр дії, тривалий період захисної дії, а також відсутність резистентності у шкідників завдяки поєднанню діючих речовин з різними механізмами дії.

 

Усі новини та події