Головна/Про компанію/Новини та події/ALFA Smart Agro взяла учать у Київс...

ALFA Smart Agro взяла учать у Київському агрохімічному форумі-2017

Новини та події

03.03.2017

2 березня ALFA Smart Agro взяла учать у Київському агрохімічному форумі-2017, організатором якого виступила ІА «Інфоіндустрія». Подія була присвячена найактуальнішим питанням галузі.

Під час форуму експерти представили комплексний огляд агрохімічної галузі України, а також презентували новітні технології засобів захисту та живлення рослин. Окрім цього, на заході була закцентована  увага на тому, що сьогодні разом з технологічною освіченістю аграріїв зросла й їх вимогливість щодо  вибору препаратів для захисту рослин.

Представник ALFA Smart Agro – продукт-менеджер Валерій Литвиненко – виступив з доповіддю про нові комбінації дійових речовин гербіцидного напрямку та результати їх практичного застосування.  Зокрема, він розповів про новинки компанії у 2017 році  – гербіциди Клінч Макс та Містард, фунгіциди ДОК Про і Тезис, інсектицид  Нокаут Екстра, інсектицидний протруйник Командор Гранд, а також акарицид «Бластер».

Загалом у конференції прийняли участь: сільгоспвиробники, виробники та дистриб’ютори засобів захисту рослин, агрохолдинги, торгові компанії та консалтингові компанії.  ALFA Smart Agro бажає вcім учасникам здійснення їхніх планів на 2017 рік! 

 Київагрофорум.jpg

Усі новини та події