Головна/Про компанію/Новини та події/Посівна кампанія в Україні набирає...

Посівна кампанія в Україні набирає обертів

Новини та події

24.03.2017

Посівна кампанія в Україні перебуває у активній стадії: українські аграрії вже засіяли 471 тисячу гектарів ранніми зерновими та зернобобовими культурами у 21 області. Про це інформує Міністерство аграрної політики та продовольства України.

 Ярої пшениці посіяно 12 тис. га, або 6% до прогнозу (190 тис. га); ярого ячменю – 321 тис. га, або 19% до прогнозу (1728 тис. га); вівса – 16 тис. га, або 8% до прогнозу (208 тис. га); гороху – 122 тис. га, або 44% до прогнозу (276 тис. га). Сходи озимих зернових культур під урожай 2017 р. отримано на площі 7,0 млн га (із посіяних 7,2 млн га). Сходи озимого ріпаку отримані на площі 878 тис. га.

 Команда ALFA Smart Agro також готова до посівної  на 100%. Наші агрономи-консультанти завжди можуть дати доцільні поради сільгоспвиробникам щодо захисту посівів від шкідників, хвороб та бур’янів.  Адже сервісний супровід ALFA Partnership розповсюджений по всій території країни.

 В кожному регіоні України активно працюють агрономи-консультанти ALFA Smart Agro, які швидко та кваліфіковано можуть надати консультації для забезпечення високої врожайності. Адже володіють глибинними знаннями технологій із застосування засобів захисту рослин та потреб українського сільгоспвиробника. Агрономи можуть як надати рекомендації щодо оптимальної схеми захисту, так і при необхідності виїхати на поле для контролю внесення препаратів чи обстеження посівів.

 Якщо вам необхідна консультація стосовно застосування препаратів, звертайтесь до агронома вашої області: http://alfasmartagro.com/alfa-partnership/nashi-agronomi/

vesnyana_posivna.jpg


Усі новини та події