Головна/Про компанію/Новини та події/Зимова сесія від ALFA Smart Agro ст...

Зимова сесія від ALFA Smart Agro стартувала!

Новини та події

01.02.2017

Майже 80 дистриб’юторів і агровиробників завітали в Києві на науково-практичний семінар компанії ALFA Smart Agro.  

Семінар став першим в серії всеукраїнських навчальних заходів, запланованих цією зимою. Учасники отримали багато корисної інформації, адже минулого року компанія створила інтелектуальний осередок з розробки та виробництва розумних ЗЗР на новому заводі в Білій Церкві, де тепер успішно створює свої нові продукти.

Наші фахівці розповіли споживачам і дистриб’юторам про нові розумні засоби захисту рослин виробництва ALFA Smart Agro — фунгіциди ДОК Про і Тезис, інсектицид Нокаут Екстра,  акарицид Бластер та інсектицидний протруйник Командор Гранд, а також гербіциди Клінч Макс і Містард.  

Директор з розвитку та управління продуктів компанії Сергій Кнечунас та продукт-менеджер Валерій Литвиненко ознайомили учасників з технічними характеристиками та особливостями застосування цих препаратів. А також презентували практичні кейси з ефективного використання ключових продуктів ALFA Smart Agro.

Директор ALFA Seeds Олександр Давиденко розповів про нові комерційні гібриди кукурудзи та соняшнику, а також про особливості відбору гібридів для вирощування в конкретних умовах.

Найбільш динамічною частиною заходу стала панель «питання-відповіді». Така цікавість споживачів і продавців ЗЗР до розумних засобів захисту рослин і сучасних гібридів насіння зрозуміла. Адже напередодні весняного польового сезону сільгоспвиробники мають обрати найбільш оптимальні і ефективні агрономічні рішення для захисту свого врожаю.

Дякуємо всім, хто прийшов на нашу першу в цьому році зустріч. Сподіваємось, що отримана інформація допоможе зробити розумний вибір агровиробникам!

Нагадуємо, що всеукраїнські семінари ALFA Smart Agro проходитимуть у різних регіонах України до 23 лютого 2017 року.

Запрошуємо Вас на навчання!

Графік проведення навчальних семінарів ALFA Smart Agro в 2017 році:

31 січня – Запоріжжя

1 лютого – Дніпро

2 лютого – Харків

3 лютого – Полтава

7 лютого – Одеса

8 лютого – Миколаїв

9 та 10 лютого – Кропивницький

14 лютого – Вінниця

20 лютого – Черкаси

22 лютого – Тернопіль

23 лютого – Луцьк

Усі новини та події