Головна/Про компанію/Новини та події/ALFA Smart Agro провела екскурсію д...

ALFA Smart Agro провела екскурсію для студентів НУБІП

Новини та події

03.08.2017
IMG_2603_1.jpg

ALFA Smart Agro вважає необхідним розвивати науку в Україні, сприяючи підвищенню освітнього рівня молоді. Тому в цьому році компанія вперше гостинно відчинила свої двері для студентів Національного університету біоресурсів та природокористування. Ініціативна молодь першого курсу факультету Захисту рослин, біотехнологій та екології ознайомилися підприємством з виробництва ЗЗР та дослідно-демонстраційним центром у Київській області.

 IMG_2644_1.jpg

Зокрема, в кінці свого навчального року студенти відвідали Білоцерківський завод препаративних форм у Білій Церкві. Якщо до цього вони могли тільки слухати теорію від викладачів, то на підприємстві ALFA Smart Agro молодь на власні очі побачила агрономічну та хімічні лабораторії, міні-завод та цеха з виробництва ЗЗР у формі концентратів суспензій — 4 виробничі лінії, які призначені для окремого виробництва 4 типів продуктів — фунгіцидів, інсектицидів, гербіцидів та протруйників.

IMG_2541_1.jpg

З вогниками у очах вони слухали Сергія Кнечунаса, кандидата с/г наук, директора з розробки та управління портфелем продуктів. Він розказав про те , як створюються продукти, показав обладнання агрономічної лабораторії та кліматичну камеру. А директор з розробки формуляцій Мортен Педерсен детально ознайомив майбутніх фахівців з агрономії з процесом пошуку найефективніших формуляцій та багаточисельними тестами, які проходять препарати. А коли студенти потрапили на підприємство, були приємно вражені, адже воно створено згідно сучасних світових стандартів.

IMG_0723_1.jpg

Завершуючи свій день знайомства з ALFA Smart Agro, cтуденти відвідали дослідно-демонстраційний центр у Київській області. Продакт-менеджер Валерій Литвиненко занурив молодь у основні засади роботи агрономів у полі, схеми захисту та особливості вирощування різноманітних культур в залежності від кліматичних зон, в яких вони знаходяться. Студенти задавали експерту багато питань та роздивлялася рослини, прагнучи якомога більше дізнатись нової інформації.

IMG_0777_1.jpg

Тож, ALFA Smart Agro буде і надалі запрошувати на екскурсії студентів профільних вузів. Адже чим раніше молодь почне знайомитися з процесами створення та виробництва ЗЗР на підприємствах, тим ціліснішим у них сформується уявлення своєї майбутньої професії й тим більш підготовленими фахівцями вони стануть у майбутньому.
Усі новини та події