Головна/Про компанію/Новини та події/ALFA Smart Agro. Сила розумних ріше...

ALFA Smart Agro. Сила розумних рішень

Новини та події

21.01.2019


«Майбутнє не можна передбачити, але його можна винайти». Так говорив лауреат Нобелівської премії, винахідник голографії Денеш Габор. Та яким буде майбутнє, винайдене кимось іншим, а не тобою? Якщо ж ти сам створюєш майбутнє, то можеш бути впевненим у завтрашньому дні. Ця проста істина особливо актуальна для тих, хто займається агробізнесом. В рослинництві головний результат праці – врожай – заздалегідь передбачити неможливо, а майбутнє зазвичай пов’язане з хвилюванням та невпевненістю. Успіх залежить від стількох факторів! На деякі з них не може вплинути жоден аграрій – наприклад, якою буде погода. Але є й багато інших складових успіху, які вимагають розумного підходу вже сьогодні. Зокрема – правильний обробіток ґрунту, якість насіннєвого матеріалу, добрив та засобів захисту рослин.
  
ALFA Smart Agro – провідний виробник засобів захисту рослин та мікродобрив. Компанія розробляє інноваційні продукти, які мають підвищену ефективність та розширений спектр дії, вони зручні у застосуванні та сприяють повному розкриттю потенціалу врожайності культур.
Новий сезон ALFA Smart Agro розпочинає під слоганом The Power of Smart або Сила розумних рішень, оскільки smart – це та сила, що живить енергією всі ініціативи компанії. І саме ця сила допомагає ALFA Smart Agro перетворювати сьогодення на майбуття. Йдеться не про фантастику, а про наполегливу роботу в теперішньому, яка приносить плідні результати в майбутньому. Фахівці компанії кажуть: «Ми готові до завтрашнього дня, адже створюємо майбутнє вже сьогодні». 

ALFA Smart Agro використовує розумний підхід в усьому – від ідеї продукту до результату, який можна побачити в полі. Такий підхід вмикає нові можливості та створює нові стандарти якості, дозволяє зберігати кошти та підвищує ефективність.
Отже, ALFA Smart Agro працює у форматі розумної агрономії, яка ґрунтується на простих та дієвих принципах: 

- Науковий підхід. Вивчаючи глибинні процеси, що відбуваються в рослинах, можна створити більш ефективні препарати.

- Точність. Усі виробничі процеси чітко регламентовані, а рекомендації щодо застосування ґрунтуються на результатах численних лабораторних і польових досліджень. 

- Мультиконтроль. ALFA Smart Agro має власну систему управління якістю, аналогів якої в Україні немає.

- Раціональність. Продукція компанії покликана підвищити ефективність технологій вирощування, а отже – рентабельність рослинництва.

Саме завдяки цьому створюються розумні продукти, які щодня надають нові можливості для агровиробників. Лише за останні 5 років науковці ALFA Smart Agro розробили 36 нових препаратів, що не мають аналогів в Україні, а деякі й у світі. 

Сьогодні кожне третє господарство в Україні використовує препарати ALFA Smart Agro. Приєднуйтеся і ви до філософії Smart Agro та відчуйте всі переваги розумних рішень!

Усі новини та події