Головна/Про компанію/Новини та події/ALFA Smart Agro вироблятиме в Украї...

ALFA Smart Agro вироблятиме в Україні гербіцид Хаммер Дуо

Новини та події

13.03.2020
На Білоцерківському заводі препаративних форм ALFA Smart Agro розпочалося виробництво системного гербіциду з розширеним спектром дії Хаммер Дуо (2,4 Д-2-етилгексиловий ефір, 491,5 г/л + флорасулам, 8,5 г/л).

Майже половина посівів пшениці та кукурудзи в Україні обробляється препаратами цієї групи. А тому для аграріїв виробництво гербіциду на українському заводі матиме ряд переваг. Це дозволить:
  • забезпечити максимальний контроль якості завдяки високим стандартам, що встановлені на БЗПФ;
  • оптимізувати логістику та оперативно доставляти продукти до споживачів;
  • гнучко реагувати на потреби ринку і виготовляти необхідну кількість гербіциду.
гербіцидний цех.jpg
Цех для виготовлення гербіцидів на Білоцерківському заводі препаративних форм ALFA Smart Agro

Нагадаємо, що минулого року на Білоцерківському заводі препаративних форм ALFA Smart Agro встановили інноваційну лінію з виробництва гербіцидів у препаративній формі суспензійних емульсій. Першим продуктом, виробництво якого відбулося на новій лінії, став гербіцид Оскар Преміум (пропізохлор, 450 г/л + тербутилазин, 215 г/л). Цього року тут вироблятимуть також системний гербіцид з розширеним спектром дії Хаммер Дуо

«Виробництво суспензійних емульсій є складним технологічним процесом, який вимагає поєднання органічних та неорганічних речовин: мікрочастинки діючих речовин вкриваються органічною оболонкою. Завдяки наявності органічних компонентів, суспоемульсії мають м’яку дію на культурні рослини, але забезпечують тривалий захист та високу ефективність контролю бур’янів. Технологічні можливості БЗПФ дозволяють виготовляти такі складні препарати», – зазначив Роман Шпаченко, директор Білоцерківського заводу препаративних форм.

Він також наголосив, що лінія для виробництва суспензійних емульсій, відповідно до міжнародних стандартів Crop Life, встановлена в окремому цеху, де виробляють лише гербіциди. Приміщення цеху повністю відокремлене від інших приміщень, доступ до нього регламентований відповідно до світових стандартів галузі. Це виключає можливість перехресного забруднення під час виробництва препаратів.

хаммер дуо.jpg

Сьогодні на Білоцерківському заводі пепаративних форм ALFA Smart Agro виготовляється близько 75 % продуктів, що реалізує компанія. На підприємстві впроваджено унікальну систему контролю якості Multi Control, яка передбачає перевірку якості на кожному з етапів виробництва: від отримання сировини до підтвердження відповідності готового продукту міжнародним стандартам CIPAC. Розробка, виробництво і контроль якості продукції компанії відбуваються відповідно до світових стандартів ISO 9001, ISO 14001 та OHSAS 18001.

Усі новини та події