Головна/Про компанію/Новини та події/ALFA Smart Agro запрошує на навчаль...

ALFA Smart Agro запрошує на навчальні семінари у регіонах України

Новини та події

09.01.2019
Компанія ALFA Smart Agro оголошує про початок серії зимових навчальних семінарів для агрономів та дистриб’юторів ЗЗР. Тема семінарів: «Сила розумних рішень у захисті рослин». Навчальні заходи відбудуться у 17 містах України. Освітня програма розроблена провідними фахівцями ALFA Smart Agro з урахуванням тих питань захисту рослин, які сьогодні є найбільш актуальними в Україні.

«Сила розумних рішень у захисті рослин – це насамперед ефективність. На навчальних семінарах науковці ALFA Smart Agro діляться досвідом та знаннями, застосовуючи які, агровиробники досягають найкращих результатів у вирощуванні культур», – зазначає Тетяна Мосендз, директор з маркетингу ALFA Smart Agro.

Щороку фахівці ALFA Smart Agro оновлюють навчальну програму. Велика увага приділяється практичним питанням захисту рослин.

«Нова програма фокусується на темі надійності систем захисту. Разом з учасниками семінарів ми розглянемо, які саме характеристики препарату забезпечують його правильну роботу, побачимо, як відбувається лабораторна перевірка якості ЗЗР та вивчимо досвід конкретних господарств, які формують системи захисту на основі продуктів ALFA Smart Agro.

Окрім того, велика увага буде приділена інноваційним препаратам, які розроблені міжнародною командою вчених ALFA Smart Agro. Це, зокрема, вже добре відомі гербіциди Кайман®, Сантал®, Оскар Преміум®, фунгіцид ДОК Про®, інсектицид Разит®, а також препарати, які вийдуть на ринок у 2019 році – акарицид Сінтак®, інсекто-фунгіцидний протруйник Кантаріс® та фунгіцид Артіс Плюс®», – говорить Сергій Кнечунас, кандидат с/г наук, директор із розвитку портфеля продуктів ALFA Smart Agro.

Окрема панель буде присвячена презентації гібридів ТМ ALFA Seeds.

Розклад семінарів:

22 січня – Київ;
23 січня – Житомир;
24 січня – Вінниця;
25 січня – Хмельницький;
29 січня – Кропивницький;
30 січня – Умань;
31 січня – Одеса;
1 лютого – Миколаїв;
5 лютого – Дніпро;
6 лютого – Запоріжжя;
7 лютого – Харків;
8 лютого – Полтава;
12 лютого – Тернопіль;
13 лютого – Львів;
14 лютого – Луцьк;
26 лютого – Чернігів;
27 лютого – Черкаси.

Участь у семінарах ALFA Smart Agro безкоштовна. Щоб долучитися до навчальної програми, будь ласка, зареєструйтеся за цим посиланням.
Усі новини та події