Головна/Про компанію/Новини та події/Бізнес-вечеря для дистриб’юторів AL...

Бізнес-вечеря для дистриб’юторів ALFA Smart Agro

Новини та події

03.11.2017
1 листопада компанія ALFA Smart Agro запросила дистриб’юторів на бізнес-вечерю, яка відбулася під слоганом Art To Create. Близько 100 наших колег зібралися разом, щоб підвести підсумки 2017 року і визначити нові спільні цілі.

IMG_4078.jpg

Бізнес-вечеря – формат, який дозволяє поєднати вирішення певних ділових завдань із неформальним спілкуванням. А дистриб’ютори, як відомо, майстри проводити час з максимальною користю для справи. Саме тому ми розділили бізнес-вечерю на дві частини. Перша з них була надзвичайно інформативною. Топ-менеджери ALFA Smart Agro підбили підсумки роботи компанії у поточному році, акцентувавши увагу на найбільш важливих досягненнях. Також наші науковці підготували спеціальну презентацію, розповівши про переваги нових препаратів та їх відповідність концепції розумної агрономії.

IMG_4306.jpg

IMG_9093.jpg   IMG_4243.jpg

Одне з головних правил компанії ALFA Smart Agro – підтримувати постійний діалог з партнерами. Ми вважаємо, що формування стратегії – завдання, яке потребує не лише особливої відповідальності, але й активної залученості усіх учасників процесу.

IMG_9112.jpg

Не обійшлося і без подарунків та приємних сюрпризів. В рамках бізнес-вечері відбулася урочиста церемонія нагородження дистриб’юторів за плідну співпрацю з компанією. Лідери з продажу та просування продукції отримали відзнаки ALFA Smart Agro, а дехто зі сцени навіть поділився фірмовими секретами свого успіху.
 
IMG_9321.jpg IMG_9310.jpg IMG_9324.jpg

Спеціальною гостею бізнес-вечері Art To Create стала співачка Руслана! Вона щиро спілкувалася з учасниками заходу і, звичайно, заспівала декілька своїх хітів. «Фантастичні люди, дуже крута атмосфера і наш фірмовий неперевершений український драйв», - написала Руслана на своїй сторінці у Facebook про бізнес-вечерю ALFA Smart Agro.

IMG_9359.jpg

Більше фото дивіться у розділі "Фотогалереї" за посиланням.

Усі новини та події