Головна/Про компанію/Новини та події/День поля ALFA Smart Agro у Донецьк...

День поля ALFA Smart Agro у Донецькій області

Новини та події

04.07.2019
20 червня команда ALFA Smart Agro демонструвала силу розумних агрономічних рішень сільгоспвиробникам Донецької області. День поля ALFA Smart Agro пройшов у Великоновосілківському районі на базі двох господарств регіону: ПАТ «Макстрой» та «СВК Завітнебажанський».

1.jpg

«Ми хотіли продемонструвати роботу препаратів на великих масивах, і дати можливість гостям не тільки почути розповіді представників компанії про продукти, але й отримати відгук від агрономів, які використовують ЗЗР від ALFA Smart Agro у своїх схемах захисту вже кілька років», – розкриває деталі задуму регіональний представник ALFA Smart Agro у Донецькій області Петро Янатьєв.

28.JPG

Господарства для цього були вибрані не випадкові. ПАТ «Макстрой» розпочав тестувати препарати ALFA Smart Agro три роки тому, а останні два роки всю потребу в ЗЗР забезпечує виключно продуктами цього виробника. З цього сезону тут почали використовувати і мікродобрива від ALFA Smart Agro – НАЙС Олійні.

18.JPG

«На мій погляд на ринку України сьогодні це кращий вибір за співвідношенням ціна/якість, — ділиться думками головний агроном ПАТ «Макстрой» Константин Арабаджи. — Препарати ALFA Smart Agro не тільки виправдовують себе в полі, але й дають суттєвий прибуток». Для підтвердження сказаного він запросив гостей на екскурсію в поле, де розповів про схеми захисту пшениці та соняшника.

29.JPG

Ділився своїм досвідом використання продукції ALFA Smart Agro і головний агроном «СВК Завітнебажанський» Роман Панченко. «Працюючи в зоні ризикованого землеробства, ми звикли рахувати кожну копійку. А у ALFA Smart Agro і препарат якісний, і норма внесення менша, ніж у конкурентів. Представники компанії завжди на зв’язку: побачив потребу у внесенні препарату, подзвонив офіційному дистриб’ютору, і вже через день-два отримав, що треба. Саме тому усю лінійку продукції для захисту культур ми закуповуємо саме в цього виробника», — розповів агроном.

30.JPG

«Формат заходу викликав велике зацікавлення у відвідувачів, – розповідає представник ALFA Smart Agro у Донецькій області Петро Янатьєв, – були й такі, хто відносився з недовірою і спеціально заходив у поле на 50 м, щоб перевірити чи немає й там бур’янів та пошкоджень».

35.JPG

Прискіпливу перевірку пройшли всі культури, а оцінку «відмінно» отримали препарати Триатлон, Сантал, Містард, Авіценна, Командор Гранд, Фенікс Дуо та інші, які використовуються у цих господарствах.

DSC06606.JPG

Фотоальбом з Дня поля ALFA Smart Agro в Донецькій області


Усі новини та події