Головна/Про компанію/Новини та події/Кредит від 0,01%! Партнерські прог...

Кредит від 0,01%! Партнерські програми кредитування аграріїв стали ще вигіднішими

Новини та події

07.02.2020

Ми продовжуємо працювати над розширенням можливостей для своїх клієнтів та в рамках партнерських угод із провідними банками України пропонуємо ще кращі можливості для кредитування агровиробників.

Завантажити презентацію партнерських програм кредитування ALFA Smart Agro

програми кредитування.jpg


Зокрема цього року компанія співпрацює з ОТП Банк та ПроКредит Банк. Тож кожен може вибрати саме ті умови, які підходять йому найбільше.

Умови партнерської програми ALFA Smart Agro та ОТП Банк 

В рамках програми з ОТП Банк аграрії можуть отримати кредит зі зниженою ставкою. Якщо за стандартними умовами співпраці з агровиробниками ставка кредитування ОТП Банк становить 19-20%, то за пільговою програмою з ALFA Smart Agro аграрії можуть отримати кредит зі ставкою 10-12 %. А у випадку погашення кредиту за 5 місяців – і зі ставкою 0,01%.

ОТП Банк пропонує два варіанти кредитів (рис.1).
Варіант 1: Кредит зі зниженою ставкою 10-12% на увесь період кредитування (1-9 місяців).
Варіант 2: Ставка 0,01% на перші 5 місяців кредитного періоду та 17-19% на решту 7 місяців. Кредит видається на 1 рік.
Умови партнерської програми ALFA Smart Agro та ОТП Банк.jpg
Рис.1. Умови отримання кредиту за партнерською програмою ALFA Smart Agro та ОТП Банк

Максимальна сума кредиту – 30 млн грн. Разова комісія за оформлення угоди становить 1%. Для отримання рішення про фінансування достатньо спрощеного пакету документів. Кредит видається як під заставу транспорту та нерухомості, так і за аграрними розписками. Розмір ставки у кожному випадку визначається індивідуально.

Умови партнерської програми ALFA Smart Agro та ПроКредит Банк

ПроКредит Банк також пропонує індивідуальні умови кредитування агровиробників на придбання продукції ALFA Smart Agro. Встановлений розмір річної відсоткової ставки за користування кредитом становить від 1 до 7,5% і залежить від строку кредитування. Мінімальну ставку (1%) сплачуватимуть агровиробники, які зможуть повернути кредит за 6 місяців. Максимальна ставка нараховується при кредитуванні на 1 рік. За індивідуальними умовами банк розглядає можливість фінансування в іноземній валюті (рис. 2).

Умови кредитування від ПроКредит Банк.png
Рис. 2. Умови отримання кредит за партнерською програмою ALFA Smart Agro та ПроКредит Банк

«Ми постійно працюємо над розширенням можливостей для своїх клієнтів як у виробництві більш якісних і ефективних ЗЗР, так і в формуванні вигідних умов для їх придбання. Партнерські програми ALFA Smart Agro враховують актуальні потреби аграріїв та відкривають нові можливості для підвищення рентабельності агровиробництва», – сказала Тетяна Мосендз, комерційний директор ALFA Smart Agro.

Для оформлення кредиту звертайтеся у відділення банку.

Умови партнерської програми ALFA Smart Agro та Альфа Банк

Альфа Банк надає пільгові кредити агровиробникам на 1-9 місяців без застави та на 10-12 місяців під заставу нерухомості, автотранспорту чи обладнання. Для отримання попереднього рішення про кредитування необхідно подати фінансову звітність за останні 2 роки та інформацію про земельний банк у вільній формі. Сума кредиту та розмір річної відсоткової ставки залежать від терміну кредитування. 

Програма кредитування агровиробників від Альфа Банк.png

Завантажити презентацію партнерських програм кредитування ALFA Smart Agro

Усі новини та події