Головна/Про компанію/Новини та події/«Один день з ALFA Smart Agro» для п...

«Один день з ALFA Smart Agro» для представників агрохолдингів

Новини та події

15.06.2017
Нещодавно ALFA Smart Agro гостинно прийняла представників агрохолдингів, ознайомивши їх з особливостями роботи компанії. Упродовж цілого дня у супроводі експертів ALFA Smart Agro вони мали можливість отримати корисну інформацію про нові продукти, схеми захисту для різних культур на дослідно-демонстраційному центрі та відвідати Білоцерківський завод препаративних форм.

Під час першої частини заходу на презентації компанії гості активно ставили питання щодо її стратегії розвитку та принципів розумної агрономії, на яких базується діяльність ALFA Smart Agro. Також багато хто цікавився новими продуктами, яими поповнився портфель компанії у цьому році.

AV8_9326_копия.jpg         AV8_9113_копия.jpg

Особливу увагу було приділено представленню стратегії співпраці безпосередньо з агрохолдингами. Тетяна Задорожна, керівник відділу по роботі з агрохолдингами, наголосила, що ALFA Smart Agro приділяє не тільки особливу увагу кожному клієнту, але й постійно працює над вдосконаленням системи їхнього супроводу. Зокрема, в компанії працює програма ALFA Partnership, яка розповсюджена по всій території України. В кожному регіоні на постійному зв’язку з клієнтом кваліфіковані агрономи-консультанти, які володіють глибинними знаннями технологій з застосування ЗЗР.

AV8_0126_копия.jpg

Після презентації компанії гості відвідали дослідно-демонстраційний центр у Київській області, розташований на площі більш ніж 100 га. Вони оглянули дослідні ділянки з посівами основних сільськогосподаських культур, де застосовано понад 25 різних схем захисту. Представники агрохолдингів були зацікавлені не тільки загальною інформацією, яку презентували менеджери з польових досліджень щодо схем захисту, але й інспектували «поле», роздивляючись зблизька культурні рослини.

AV8_0003_копия.jpg

Фінальним етапом насиченого дня разом з ALFA Smart Agro стало відвідування Білоцерківського заводу препаративних форм. На підприємстві гості впевнилися у його сучасному обладнанні - і в результаті справді високому рівні виробництва ЗЗР в Україні. По завершенню низки заходів представники агрохолдингів відмітили, що сформували дійсно комплексне уявлення про принципи діяльності компанії ALFA Smart Agro й сподіваються на подальшу співпрацю.

AV8_9538_копия.jpg
Усі новини та події