Головна/Про компанію/Новини та події/Продукція ALFА Smart Agro доступна...

Продукція ALFА Smart Agro доступна в регіонах України

Новини та події

25.03.2020
У боротьбі з поширеними шкідниками та грибними хворобами зволікати не можна. Часто рахунок йде на лічені дні, кожен з яких патогени знищують частину майбутнього врожаю.

Враховуючи складну ситуацію в країні та світі, а також карантинні заходи для безпеки людей, наша компанія працює в посиленому режимі: завод з максимальною потужністю виробляє препарати, а департамент логістики забезпечує безперебійну поставку товару на регіональні склади. Акумульовані всі технічні та інтелектуальні ресурси компанії ALFA Smart Agro, щоб забезпечити аграріїв необхідною кількістю якісних ЗЗР для врожайного сезону!

Наразі працює 18 складів ALFА Smart Agro в різних регіонах України. Всі вони заповнені потрібними на найближчий час препаратами. Тож, як і раніше, ми можемо оперативно виконувати замовлення та вчасно постачати вам якісні засоби захисту рослин.

Якщо у вас є запитання щодо придбання нашої продукції, будь ласка, зверніться до регіонального представника компанії у вашому регіоні або на гарячу лінію за номером: 0 800 505 542. Ми постійно на зв’язку та готові допомогти вам отримати хороший врожай та високі прибутки!

карта складів ALFA Smart Agro.jpg
Усі новини та події