Головна/Про компанію/Новини та події/Серія освітніх семінарів ALFA Smart...

Серія освітніх семінарів ALFA Smart Agro завершена

Новини та події

27.02.2017
20, 22 та 23 лютого відбулися останні навчальні семінари ALFA Smart Agro у Черкасах, Тернополі та Луцьку. Експерти компанії відвідали 12 областей України, щоб розповісти дистриб'юторам та агровиробникам про найефективніші продукти для підвищення прибутковості технологій вирощування.

«Нам дуже приємно, що цього року учасниками семінарів стали більш ніж 900 чоловік. Дякуємо за проявлений інтерес до новинок компанії. Сподіваємося, що наші нові продукти - Командор Гранд, Клінч Макс, Містард, ДОК Про, Тезис, Бластер, Нокаут Екстра – стануть вам у пригоді при формуванні технологій захисту», - зазначив під час останнього семінару кандидат сільськогосподарських наук, директор з розвитку та управління портфелем продуктів ALFA Smart Agro Сергій Кнечунас.

Під час заходів учасники охоче розповідали про свій досвід щодо використання препаратів компанії у минулих роках та задавали безліч питань нашим експертам. ALFA Smart Agro і надалі буде створювати дієві агрономічні рішення, в основі яких лежить принцип багаторівневого контролю якості на всіх етапах.

Для цього у компанії є всі можливості, в тому числі й власний завод з виробництва мікродобрив і засобів захисту рослин, а також науковий підрозділ, що включає хімічну лабораторію, агрономічну лабораторію та міні-завод для необхідних дослідів й тестів.
Щиро сподіваємося, що під час семінарів наші партнери і клієнти отримали корисну інформацію про ефективні та доцільні продукти, які є невід’ємною складовою для забезпечення високої врожайності. У наступному році ALFA Smart Agro планує подібну серію навчальних заходів. Тому у новому сезоні чекаємо на Вас - матимемо чудову можливість знову обмінятися досвідом.
Усі новини та події