Головна/Про компанію/Новини та події/Тривають навчальні семінари ALFA Sm...

Тривають навчальні семінари ALFA Smart Agro

Новини та події

30.01.2020
Графік навчальних семінарів ALFA Smart Agro на січень-березень 2020 року включає 15 міст України.
28 січня науковці компанії зустрічалися з агрономами та дистриб’юторами в Києві.

«Семінар у кожному місті ми плануємо за однаковою програмою. Однак в залежності від інтересів учасників, особливостей регіону та тих культур, які в ньому переважають, семінар у кожному місті має свої особливості», – поділився враженнями Валерій Литвиненко, продакт-менеджер ALFA Smart Agro.

Валерій Литвиненко.jpg

Так у Вінниці найбільш жваве обговорення викликало застосування ґрунтових та страхових гербіцидів на кукурудзу. Аграрії цікавилися особливостями трикомпонентного післясходового гербіциду Сігур, який вийде на ринок у 2020 році. А також перевагами таких добре відомих препаратів як Оскар Преміум та Клінч Макс.

А в Києві найбільше зацікавлення викликали можливості інноваційних продуктів ALFA Smart Agro контролювати фузаріоз колоса пшениці. Адже через особливості розвитку цієї хвороби позбутися її повністю надзвичайно складно. Тому велику увагу викликав новий фунгіцид для комплексного захисту зернових колосових культур Корвізар М.

Навчальний семінар у Києві.jpg

«Препарат добре контролює фузаріоз, а також комплекс інших поширених інфекцій. Тому він є найкращим рішенням як для ранніх профілактичних обробок (за низьких температур), так і протягом подальшої вегетації рослин (за нестабільних погодних умов)», – наголосив Олег Дерменко, керівник напрямку продакт-маркетингу ALFA Smart Agro.

Окрім інформації про інноваційні продукти ALFA Smart Agro, учасники також дізнаються про сучасні способи внесення препаратів за допомогою дронів XAG P30. Демонстрація цього безпілотника та розповідь про його можливості завжди сприймається з цікавістю.

Навчальний семінар у Києві.jpg

Розповідаємо і про фінансові інструменти для забезпечення господарства необхідними ЗЗР на вигідних умовах. Кожна із тем знаходить свій відгук в учасників. Завершуються зустрічі дружньою бесідою за обідом.

Фото із навчального семінару в Києві: Навчальний семінар ALFA Smart Agro в Києві, 29.01.2020

Долучайтеся до семінарів ALFA Smart Agro у своєму місті та дізнайтеся про нові можливості для захисту культур та збільшення рентабельності агровиробництва.

Розклад семінарів ALFA Smart Agro.jpg

Усі новини та події