Головна/Про компанію/Новини та події/Урожайність соняшника в 2012 році

Урожайність соняшника в 2012 році

Новини та події

12.10.2012

Урожайність соняшника в 2012 році

    Посушливим видався 2012 рік. Складні погодні умови зими були ускладнені не достачею вологи в період вегетації та перепадами погодних умов в період збору урожаю. 
    Але тим не менше, наполеглива праця наших трударів, уважне ставлення до своєї справи, дало свої позитивні плоди у виразі урожайності соняшнику зокрема. 
    Наші клієнти висівали не лише насіння соняшника ТМ «Альфа Насіння», а і обробляли його спектротром препаратів від компанії «Альфа Насіння» за розробленою схемою захисту:

SZ_297x210_SONIASHNIK_2.jpg

Думка споживача

DSC07935.JPG

Бойко Руслан Васильович
Засновник ПП «Орієнтир-Агро-Б», Черкаська область, Уманський район

     «З компанією «Альфа Хімгруп» працюємо вже на протязі 7 років. Використовуємо повністю весь спектр засобів захисту рослин. Без виключення. І на протязі всіх семи років немає нарікань на якість препаратів. Спрацьовують оперативно, по ціні прийнятні . З 2011 року в господарстві висіваємо соняшник ТМ «Альфа Насіння». Як і минулого, так і цього року ми задоволені якістю урожайністю соняшника Альзан і Тера. 35 ц/га – вважаю, що це достойна урожайність для соняшника з огляду на посушливе літо цього року. Раджу компанію «Альфа Хімгруп», як достойного постачальника засобів захисту рослин та насіння.»

Досл_дне.jpg

Мокляк Володимир Якович
к. с.-г. наук, Голова СФГ «Дослідне», Полтавська область, смт. Семенівка

     «Ефективно використовую засоби захисту рослин та насіння від компанії «Альфа Хімгруп». Серед засобів захисту це вся гербіцидна група на соняшнику та кукурудзі По насінню це повність весь спектр гібриді пропонованих компанією. Минулого року навіть проводив досліди з використанням інноваційного стимулятора росту Альфа-Нано-Гроу на сої Богеміанс. Приріс урожайності – 2,6 - 2,8 ц/га. Що стосується результатів урожайності насіння цього року, то кукурудзу ще не зібрав, а результати по урожайності соняшника, незважаючи на посушливий рік, втішають. Втім судіть самі. Соняшник гібриду Альзан - 28,6 ц\га. , гібрид Терра – 30,3 ц\га.»

 

 

Усі новини та події