Головна/Про компанію/Новини та події/В новий сезон – з новими знаннями...

В новий сезон – з новими знаннями від ALFA Smart Agro

Новини та події

01.03.2020

карта семінарів 2020.png

Сучасний ринок засобів захисту рослин пропонує аграріям великий вибір продуктів. Орієнтуватися в діючих речовинах, препаративних формах, особливостях застосування тих чи інших препаратів нелегко. Часом для того, щоб розуміти відмінності одного препарату від іншого, потрібні не тільки агрономічні, а й хімічні знання.

Робота аграріїв потребує постійного навчання, поглиблення знань, запровадження нових технологій тощо. Саме тому вони активно беруть участь у навчальних семінарах, які традиційно щозими проводить компанія ALFA Smart Agro. На таких заходах, де виступають провідні науковці агрохімічної галузі України, аграрії мають можливість отримати унікальні знання, які обов’язково стануть у нагоді.

Цьогоріч експерти компанії ALFA Smart Agro:
  • проїхали майже 6500 км;
  • організували 16 семінарів у обласних центрах України;
  • зустрілися з 1300 агровиробниками та дистриб’юторами ЗЗР;
  • провели в продуктивному спілкуванні з ними понад 70 годин.
В кожному місті, часто попри засніжені дороги та несприятливу погоду, їх очікували повні зали агровиробників. Адже разом з довірою до препаратів ALFA Smart Agro, зростає й цікавість до унікальної інформації, яку дають експерти на навчальних семінарах.

Семінари ALFA Smart Agro проводять науковці-практики, які працюють із препаратами та культурами в лабораторіях і полях. Свої доповіді вони будують на основі практичних знань, діляться результатами унікальних дослідів, наводять досвід господарств з різних регіонів України.

Валерій Литвиненко.jpg

Валерій Литвиненко, провідний фахівець департаменту досліджень та розробки ALFA Smart Agro.

Важливо, що програма семінару обов’язково включає діалог, тож кожен може запитати саме про ту проблему, яка потребує вирішення на його конкретному полі.

«Питання, які обговорювали на семінарах, у кожному регіоні різні. Комусь більше допікає лобода біла, а десь потрібно активно боротися зі злаковими бур’янами. Грибні хвороби та розповсюдження шкідників цьогоріч актуальні всюди, особливо на зернових культурах, соняшнику, сої. Тому питання фунгіцидного захисту також отримало чимало уваги. Для вирішення кожного з актуальних завдань агровиробників у портфелі ALFA Smart Agro є ефективні продукти», – зазначив Валерій Литвиненко, провідний фахівець департаменту досліджень та розробки ALFA Smart Agro.

Олег Дерменко.JPG

Олег Дерменко, керівник напрямку продакт-маркетингу ALFA Smart Agro

У рамках програми навчальних семінарів розглядалися такі теми:

Ефективність та рентабельність інноваційних ЗЗР

Цьогоріч компанія виводить на ринок 5 інноваційних продуктів: фунгіциди Корвізар М та Артіс Плюс, гербіциди Сігур та Астаміл, інсектоакарицид Сінтак. Кожен із цих продуктів володіє великим спектром дії, має тривалий період захисту, широке вікно застосування та ряд інших переваг.

Партнерські програми кредитування

Експерти презентували фінансові програми з банками-партнерами, які дозволяють придбати продукцію ALFA Smart Agro на ексклюзивних умовах (кредит зі ставкою від 0,01%).

Завантажити презентацію партнерських програм кредитування ALFA Smart Agro

Внесення ЗЗР за допомогою дронів

Партнери із компанії «XAG Україна» розповідали про переваги і можливості внесення ЗЗР за допомогою сучасних безпілотних літальних апаратів. Вони дозволяють обробити до 100 га за добу, економно використовують робочий розчин та забезпечують суцільне покриття рослин.

XAG Україна.jpg

Євген Янченко, директор компанії «XAG Україна»

Насіння ALFA Seeds

Представник компанії ALFA Seeds презентував гібриди, які компанія пропонує ринку в новому сезоні.

Після майже двох місяців відрядження експерти ALFA Smart Agro повернулися в Київ, щоб продовжити працювати над створенням інноваційних ЗЗР, які відповідають філософії розумної агрономії та потребам агровиробників.

«Відчуваються партнерські взаємовідносини між нашою компанією, дистриб’юторами та агровиробниками. Багато гостей ділилися своїми історіями отримання високих врожаїв з використанням препаратів ALFA Smart Agro. Такі зустрічі є вкрай важливими для нас, як виробника ЗЗР. Ми можемо поспілкуватися із людьми та дізнатися, які питання захисту рослин потребуватимуть вирішення у найближчому майбутньому», – сказав Олег Дерменко, керівник напрямку продакт-маркетингу ALFA Smart Agro.

Фото із семінарів дивіться у фотогалереї.


Усі новини та події