Головна/Про компанію/Новини та події/Відбулися Дні поля «Формула врожайн...

Відбулися Дні поля «Формула врожайності»

Новини та події

03.07.2017

IMG_0152_sait.jpg

В кінці червня ALFA Smart Agro провела Дні поля «Формула врожайності», які відвідали більш ніж 300 агровиробників з різних куточків України. Впродовж трьох днів вони знайомилися з діяльністю компанії, її продуктами та прагнули віднайти кожен свою, ідеальну, формулу врожайності. Для цього аграріям були створені всі необхідні умови:  вони не тільки проінспектували результати дії різних систем захисту на дослідно-демонстраційному центрі у Київській області, але й відвідали Білоцерківський завод препаративних форм.

День з ALFA Smart Agro для аграріїв почався з пленарної частини, під час якої вони більш детально знайомилися з віхами розвитку компанії, її стратегічними планами на майбутнє та особливостями нових продуктів. «Дуже приємно, що у цьому році зібралося стільки дбайливих господарів відвідали наші Дні поля. Сподіваємося, кожен аграрій віднайде свою формулу врожайності по закінченню заходу. ALFA Smart Agro і надалі буде робити все необхідне для забезпечення сільскгоспвиробників якісною продукцією за розумними цінами», - підкреслила директор з маркетингу Тетяна Мосендз під час свого виступу.

1_sait.jpg

Після пленарної частини аграрії відвідали дослідно-демонстраційний центр компанії у Київській області площею більш ніж 100 га. На полі експерти компанії презентували гостям понад 25 варіантів схем захисту для зернових культур, соняшника, кукурудзи, цукрових буряків, сої, а також гороху, проса та нуту, які останнім часом стали досить популярними серед аграріїв. Для кожної культури було застосовано, як мінімум, по три схеми захисту – найбільш економічно-вигідні в залежності від цілей аграрія.  

 Перебуваючи на полі гості ретельно роздивлялись зблизька рослини, інспектували, наскільки ефективно спрацював  той чи інший продукт для захисту рослин. Багато хто  виявив бажання отримати консультації менеджерів з польових досліджень ALFA Smart Agro стосовно застосування нових препаратів у наступному сезоні, а також щодо нагальних проблем на власному полі у зв’язку з цьогорічною мінливою погодою.

pole_sait.jpg

 У особливості виробництва та «створення» нових продуктів аграрії занурилися на Білоцерківському заводі препаративних форм у Білій Церкві.  Зокрема, в агрономічній лабораторії вони дізналися, як визначається ефективність  діючих речовин  ЗЗР й розробляється склад нових продуктів. У хімічній лабораторії гості ознайомилися з процесом «пошуку» ефективної формуляції  та багаточисельними тестами, які проходять препарати. Також цікавим відкриттям для сільскгопвиробників стало відвідування міні-заводу (маленька копія виробництва), на якому випробовують всі виробничі процеси.

 Фінальним етапом детального знайомства з ALFA Smart Agro стало відвідування безпосередньо самого виробництва: цех ЗЗР у формі концентратів суспензій — 4 виробничі лінії, які призначені для окремого виробництва 4 типів продуктів — фунгіцидів, інсектицидів, гербіцидів та протруйників.

sait.jpg

 Тож, по завершенню Днів поля аграрії зі всієї України отримали чудову можливість детально вивчити діяльність компанії та ознайомитися з новими продуктами та схемами захисту. Сподіваємося, кожен віднайде свій секрет врожайності, а ALFA Smart Agro завжди готова допомогти якісними засобами захисту рослин. Бажаємо високих врожаїв! 

Усі новини та події