Головна/Про компанію/Новини та події/Відкриття заводу формату Smart Agro...

Відкриття заводу формату Smart Agro!

Новини та події

19.10.2016
7 жовтня 2016 року відбулися дві дуже важливі події в житті компанії. По-перше, ми урочисто відсвяткували відкриття нашого заводу в Білій Церкві. По-друге, ми презентували принципово нову компанію ALFA Smart Agro, девізом якої є «розумна агрономія».

День народження Білоцерківського заводу препаративних форм став справжньою подією не тільки для нас, а для країни в цілому. Це підтвердили в своїх промовах прем’єр-міністр України пан Гройсман, міністр аграрної політики та продовольства пан Кутовий, Заступнику голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин пан Бакуменко та депутат Верховної Ради пан Лабазюк. Для нас було великою честю приймати таких шановних гостей та почути від представників державної влади слова підтримки та схвалення всіх ініціатив!

Намагаючись створити свято цікавим та пізнавальним, ми організували всім нашим гостям екскурсію заводом та лабораторіями. Протягом двох годин всі присутні мали можливість познайомитися з роботою хімічної, агрономічної лабораторій, міні-заводом та цехами водних розчинів і концентратів суспензій. Після екскурсії на гостей чекали святковий стіл, розважальна програма та приємне спілкування.

Під час свята власник та керівник компанії Борис Тодоров також презентував нову компанію ALFA Smart Agro, яка розпочинає свою роботу в форматі розумної агрономії, що означає виробництво якісних та ефективних препаратів за прийнятною ціною.

7 жовтня для нашої компанії розпочалась нова історія, яку ми з задоволенням напишемо разом з вами – нашими шановними клієнтами та партнерами. Ми вдячні всім присутнім за підтримку та співпрацю, за щирі посмішки, добрі слова, гарний настрій та інтерес до нашої роботи! Сподіваємось, що кожен з вас отримає справжнє задоволення та користь від співпраці з ALFA Smart Agro!

   
   
   
   
   
   

Усі новини та події