Головна/Про компанію/Новини та події/Захист врожаю у два кліки. ALFA Sma...

Захист врожаю у два кліки. ALFA Smart Agro випустила новий мобільний додаток

Новини та події

06.03.2019
Тепер обирати засоби захисту рослин та мікродобрива для вашого поля ще зручніше. Компанія ALFA Smart Agro випустила новий мобільний додаток, який містить повний каталог продукції ALFA Smart Agro, детальні поради щодо їх застосування та зручну функцію пошуку за діючою речовиною.

Завантажити додаток ALFA-2019 можна за наступними посиланнями:
кнопка Айфон.pngкнопка Андроид.png

Новий мобільний додаток ALFA-2019 працює без доступу до мережі інтернет. Завантаживши його один раз, ви завжди матимете поруч надійного порадника.

Додаток містить:
- повний перелік усіх препаратів ALFA Smart Agro;
- детальний опис властивостей кожного препарату та механізму його дії;
- поради щодо норм витрат та способу застосування на різних культурах;
- smart-пошук за назвою, діючою речовиною або культурою;
- функцію «Улюблені товари» та можливість зберегти в окремому списку ті продукти, якими ви користуєтесь найчастіше.

600x200mobile.png

Для зручності користувачів усі препарати в каталозі розміщені у алфавітному порядку, а також розділені на категорії за призначенням: протруйники, гербіциди, фунгіциди, інсектициди, десиканти та ін.

Окремим списком виділені основні діючі речовини, які компанія ALFA Smart Agro використовує для виробництва своїх препаратів. Обравши будь-яку з них, ви отримаєте повний перелік препаратів, у склад яких входить дана речовина.

Також в додатку представлені схеми захисту для різних культур, завдяки яким можна швидко зорієнтуватись в асортименті продуктів та розробити власну стратегію ефективного захисту рослин.

Додаток містить контакти офіційних дистриб’юторів ALFA Smart Agro у кожному регіоні України, у яких ви можете придбати оригінальні продукти компанії.

Усі новини та події