Головна/Про компанію/Новини та події/Запрошуємо на Дні поля «Формула вро...

Запрошуємо на Дні поля «Формула врожайності»!

Новини та події

19.06.2017

20-22 червня ALFA Smart Agro запрошує віднайти свою «Формулу врожайності» на Днях поля! Дослідно-демонстраційний центр у Київській області на площі більш ніж 100 га вже готовий прийняти сільськгоспвиробників та дистрибуторів зі всієї України.

На полі центру кожен матиме чудову нагоду роздивитись та оцінити результати десятків схем захисту для  зернових культур, соняшника, кукурудзи, цукрових буряків, сої, а також гороху, проса та нуту, які останнім часом стають все більш цікавими для аграріїв країни. Експерти з агрономії ALFA Smart Agro детально презентують особливості різнопланових систем захисту, а також розкажуть про характеристики нових препаратів. У разі потреби кожен гість може отримати кваліфіковані консультації для підвищення врожайності на своїх полях.

Окрім цього, аграріїв чекає екскурсія на ТОВ «Білоцерківський завод препаративних форм» - надсучасне підприємство, на якому виробляються засоби захисту рослин та мікродобрива. Вони зможуть відвідати: цех ЗЗР у формі концентратів суспензій (4 виробничі лінії, які призначені для окремого виробництва 4 типів продуктів - фунгіцидів, інсектицидів, гербіцидів та протруйників), а також агрономічну та хімічну лабораторії.

Щиро сподіваємося, що відвідавши Дні поля «Формула врожайності», кожен гість закладе  міцний фундамент для впровадження нових рішень у системах захисту рослин на своїх полях. Бажаємо запланованих врожаїв! 

 

Усі новини та події