Головна/Про компанію/Новини та події/ALFA Smart Agro запустила виробницт...

ALFA Smart Agro запустила виробництво спеціальних добрив ТМ VECTA

Новини та події

01.03.2023
На ринок України виходять 5 нових розробок для функціонального живлення рослин ТМ VECTA. Перший препарат лінійки VECTA – спеціалізований продукт для обробки насіння озимих зернових колосових культур VECTA Action – вийшов на ринок у 2022 році і його вже активно застосовують на полях українські аграрії.

«Минулого року українські аграрії стикнулись з багатьма факторами, що вплинули на ефективність виробництва та рішення про скорочення посівних площ зернових колосових культур. Приємно відзначити, що незважаючи на все, багато клієнтів, які застосували перший продукт нової лінійки VECTA, отримали очікуваний для нас та бажаний для них результат – повноцінний стартовий розвиток рослин в осінній період. ALFA Smart Agro ставить високі вимоги до ефективності та якості продуктів. Тому вони показують свою ефективність на рівні з європейськими продуктами, а в деяких випадках демонструють і кращий результат. Нова лінійка VECTA – підтвердження відповідності усім вимогам SMART продуктів компанії», – зазначає Тетяна Мосендз, комерційний директор ALFA Smart Agro.

VECTA_1.jpg VECTA_2.jpg

Чому VECTA?

З латини «vectis» – важіль, тому лінійка мікродобрив VECTA – це продукти направленої функціональної дії, які вирішують задачі та проблеми, з якими стикаються виробники під час вирощування основних культур.

В сезон 2023 року українським аграріям будуть доступні 6 продуктів лінійки VECTA:

VECTA PMax – висококонцентроване добриво для забезпечення повноцінного розвитку на ранніх етапах росту вмістом максимально доступних форм фосфору та біологічно активних речовин.

VECTA KMax – висококонцентроване добриво для забезпечення ефективного калійного живлення та отримання високоякісної продукції.

VECTA CombiPlus – універсальне високоефективне добриво для упередження прихованого дефіциту елементів живлення та активізації ростових процесів.

VECTA Amino – біостимулятор-антистресант з високим вмістом L-амінокислот для нівелювання негативної дії стресових факторів.

VECTA Seaweed – добриво-біостимулятор для підвищення пролонгованої стійкості до несприятливих погодних умов на основі екстракту морських водоростей Ascophyllum nodosum та Laminaria.

VECTA Action – високоефективне добриво-біостимулятор для передпосівної обробки насіння, активізації росту та розвитку кореневої системи.

«Розробка спеціальних добрив – специфічний процес підбору максимально доступних форм елементів живлення, їхньої ефективної комбінації та перевірка безпосередньо в польових умовах. Тому процес розробки таких продуктів – це аналіз міжнародного досвіду та залучення багатьох фахівців. Особливо хочеться звернути увагу на високий рівень вимог до комбінування з діючими речовинами ЗЗР в бакових сумішах та їх стабільності – а це десятки, якщо не сотні тестів та перевірок перед тим, як готовий продукт потрапить до наших споживачів», – коментує Сергій Кнечунас, керівник R&D департаменту ALFA Smart Agro.
VECTA_3.jpg VECTA_4.jpg

Виклики та цінність партнерства

«Здорожчання вартості основних мінеральних добрив, необхідність оптимізації систем живлення та диференційованого підходу до вирішення різних питань, що виникають – це основні виклики, з якими ми вже маємо справу у 2023 році. Рішення, який саме продукт, в яких умовах та коли найкраще застосувати – це питання супроводу та технічної підтримки клієнтів. Наша задача – фахово проаналізувати умови, що склалися в господарстві, та за наявних ресурсів визначити найкраще рішення, що дозволить не тільки зберегти врожайність, а й підвищити рентабельність виробництва», – наголошує Ігор Бубнов, керівник напрямку мікродобрив ALFA Smart Agro.

VECTA_5.jpg



Детальніше про продукти ТМ VECTA Ви зможете ознайомитися за посиланням: https://alfasmartagro.com/catalog/tm_vecta/

Усі новини та події