Головна/Про компанію/Новини та події/ALFA Smart Agro – код вашого прибут...

ALFA Smart Agro – код вашого прибутку!

Новини та події

28.12.2019

ASA-banner-Latifundist-bold-opt.gif

Сучасний агробізнес вимагає нових рішень. Високі прибутки отримують ті, хто постійно розвивається та вдосконалює технології. Зливи та посуха, заморозки та спека, нові шкідники, резистентні збудники хвороб, важко викорінюванні бур’яни – все це виклики, які ставить перед аграріями сьогодення. Щороку зростає собівартість рослинництва, тому оптимізація витрат на технології вирощування стає ще актуальнішою.
  
Науковці ALFA Smart Agro приймають ці виклики і створюють інноваційні продукти, які відрізняються великим спектром дії та широким періодом застосування.  Наш Smart-підхід до агрономії надає нові можливості для агровиробників, дозволяє зберігати кошти та підвищує рентабельність виробництва.

Створення інноваційних багатокомпонентних препаратів потребує ретельних наукових досліджень та лабораторних тестувань. Ідеальний препарат поєднує в собі не тільки ефективні діючі речовини, а й правильно підібрані допоміжні компоненти та найбільш дієву формуляцію препарату. Продукти ALFA Smart Agro сприяють повному розкриттю потенціалу врожайності культур.

У 2020 році ми презентуємо 5 нових препаратів:

Корвізар М – трикомпонентний фунгіцид для захисту зернових культур;
Сігур – трикомпонентний гербіцид для захисту кукурудзи;
Артіс Плюс – трикомпонентний системний фунгіцид для захисту соняшнику;
Сінтак – інсектоакарицид для захисту сої;
- Астаміл – базовий післясходовий гербіцид для захисту кукурудзи.

Загалом у портфелі ALFA Smart Agro понад 70 препаратів, 36 із яких – унікальні продукти, винайдені науковцями компанії. Науковий підхід та мультиконтроль якості – це фундамент, на якому базується робота ALFA Smart Agro. Ми вивчаємо глибинні процеси, що відбуваються у рослинах, і створюємо препарати, які краще вирішують нагальні потреби аграріїв.

Такий підхід дозволяє нам бути впевненими в якості власної продукції та завойовувати довіру аграріїв України. У 2019 році продуктами нашої компанії було захищено кожен третій гектар українських полів.

Приєднуйтеся до нашого розумного підходу до агрономії!
І знайдіть в нашому асортименті особливий код – код вашого прибутку! 

LATIFUNDIST 970x120_alt.gif


Усі новини та події