Головна/Про компанію/Новини та події/ALFA Smart Agro підводить підсумки...

ALFA Smart Agro підводить підсумки зимових семінарів

Новини та події

25.03.2019
Проводити зимові науково-практичні семінари для клієнтів у компанії ALFA Smart Agro стало уже доброю традицією. Щозими, коли роботи в полі припиняються, а аграрії починають планувати новий врожай, спеціалісти компанії виїжджають у регіони України та діляться своїми знаннями із представниками фермерських господарств.

Приємно відзначити, що інтерес до таких заходів з року в рік зростає, а список учасників постійно поновлюється новими іменами. Це свідчить про те, що українські аграрії розуміють значення розумних рішень для отримання якісного врожаю, і все більше довіряють науковим розробкам, які допомагають взяти можливі ризики під контроль.

4.jpg

З метою охопити якомога більше учасників та надати кожному саме ту інформацію, яка його цікавить найбільше, цьогоріч ALFA Smart Agro розділила навчальні семінари за напрямками.

Зокрема, велику зацікавленість викликав цикл зустрічей на тему "Сила розумних рішень у захисті рослин", під час яких фахівці ALFA Smart Agro розглянули основні показники ефективності ЗЗР та поділилися досвідом щодо характеристик препаратів і принципів роботи з ними. Важливо, що вся інформація, яку представили спеціалісти компанії, отримана ними в результаті наукових досліджень, а деякі лабораторні досліди вони продемонстрували просто на семінарі.

«Щоб створити ефективний продукт науковці ALFA Smart Agro ґрунтовно вивчають глибинні процеси, які відбуваються у рослинах. А отримані знання використовують для удосконалення існуючих та розробки нових формуляцій. За останніх 5 років ми розробили 36 препаратів. А у 2019 році плануємо вихід на ринок трьох нових продуктів: це акарицид Сінтак®, інсекто-фунгіцидний протруйник Кантаріс® та фунгіцид Артіс Плюс®, які не мають аналогів в Україні», - розповів Сергій Кнечунас, кандидат с.-г. наук, директор із розвитку портфеля продуктів ALFA Smart Agro.

3.jpg

Звичайно, приділили увагу і практичним питанням. Окремий блок кожного семінару був присвячений досвіду конкретних господарств, які формують системи захисту на основі продуктів ALFA Smart Agro.

Семінар "Сила розумних рішень у захисті рослин" пройшов у 17-ти містах України, його учасниками стали понад 1000 зацікавлених.

Інший цикл семінарів був присвячений не менш важливій для господарств сфері, а саме – фінансовим питанням. Тема "Фінансові інструменти для придбання продукції ALFA Smart Agro" зібрала повні зали у кожному з чотирьох міст, де проводився цей семінар. Учасники заходу з зацікавленням сприйняли інформацію про те, що у 2019 році ALFA Smart Agro розширює набір фінансових рішень для агровиробників. Зокрема сьогодні доступні такі інструменти:
- аграрні розписки,
- спільна програма кредитування ALFA Smart Agro та ОТП Банку,
- застосування бартерних схем для оплати продукції ALFA Smart Agro зерновими.

2.jpg

Окремо варто відзначити цикл науково-практичних семінарів для крупних агрохолдингів. Спеціалісти ALFA Smart Agro завітали у 30 провідних агрохолдингів України, щоб детально ознайомити їх із можливостями нових продуктів і відповісти на актуальні саме для них запитання.

«ALFA Smart Agro проводить тематичні зимові семінари уже не перший рік поспіль. Нам приємно відмітити, що з кожним роком зростає кількість зацікавлених у новітніх розробках серед агараріїв, і що не менш важливо – зростає їх обізнаність у фізичних та хімічних процесах, які мають прямий вплив на формування майбутнього врожаю. Для таких людей приємно працювати», - зазначив Сергій Кнечунас.

Загалом зимові семінари ALFA Smart Agro у 2019 році пройшли у 47 містах. Загальна кількість учасників становила 2134 зацікавлених. Це більше, ніж у попередньому році на 69 %
Инфографика_2019_new.jpg
Усі новини та події