Головна/Про компанію/Новини та події/ALFA Smart Agro представляє аграрія...

ALFA Smart Agro представляє аграріям 12 нових продуктів

Новини та події

27.11.2023

ALFA Smart Agro представляє аграріям України 12 нових препаратів – це рекордне збільшення портфеля продукції компанії. Найбільше нових препаратів в сегменті гербіцидів. Зокрема, ALFA Smart Agro презентує агровиробникам гербіцид Триатлон Прайм – нове покоління флагманського продукту компанії Триатлон. 

«Рішення ALFA Smart Agro допомагають підвищувати рентабельність рослинництва, отримувати заплановані врожаї без додаткових витрат. На запит ринку ми завжди реагуємо дуже швидко та ефективно. І зараз той момент, коли наша експертиза надзвичайно потрібна українським господарствам. Нові інструменти від ALFA Smart Agro – це більша гнучкість в управлінні витратами на захист посівів. Але в першу чергу ми розширюємо спектр агрономічних задач, які вирішують продукти ALFA Smart Agro», – говорить Тетяна Мосендз, комерційний директор ALFA Smart Agro. 

Нові продукти в каталозі ALFA Smart Agro – це 2 протруйники для зернових: фунгіцидний Авіценна Плюс та інсектицидний Клондайк; 5 гербіцидів: Кампус, Левіас, Тейп Екстра, Триатлон Прайм та Юкон; 3 фунгіциди: Варос, Кваліфай, Хеллер; інсектицид Флайп, а також ад’ювант Сігма

Серед нових розробок щонайменше три варті окремої уваги: 

  • фунгіцидний протруйник для зернових Авіценна Плюс – новітній чотирикомпонентний препарат з молекулою SDHI та яскраво вираженим фізіологічним ефектом. Дана розробка – результат багаторічних досліджень науковців ALFA Smart Agro. Надзвичайно високу ефективність нового продукту вже можна спостерігати у виробничих умовах. Українські аграрії масово обирали протруйник Авіценна Плюс для обробки насіння озимих зернових під урожай 2024 року. 
  • гербіцид Триатлон Прайм – чотирикомпонентний препарат, який вирішує проблему дводольних бур’янів у посівах зернових із новим рівнем ефективності. Триатлон Прайм поєднує дві головні переваги: 1) посилену гербіцидну активність; 2) позитивний вплив на врожайність внаслідок відсутності фітотоксичного впливу на культурні рослини. Спектр дії Триатлону Прайм – максимальний. А строки застосування – до прапорцевого листка включно. 
  • прилипач Сігма – універсальна ПАР на основі полісахариду природного походження. Сігма утворює на поверхні рослини стійку плівку, що не впливає на процеси росту, дихання та фотосинтезу. Застосування препарату з ґрунтовими гербіцидами значно підвищує ефективність обробки – Сігма фіксує діючі речовини у верхньому шарі ґрунту, зміцнюючи гербіцидний екран, а природне походження її компонентів зумовлює м’яку дію щодо культурних рослин. 

«Головні завдання агроному ставить поле, і з кожним роком ці задачі стають все складнішими. Є лише одна можливість отримувати якісні врожаї за таких умов – удосконалювати технології вирощування. R&D департамент ALFA Smart Agro створює рішення, застосування яких надає агровиробникам великі переваги вже сьогодні. Саме інновації дозволяють аграріям тримати ситуацію в полі під максимальним контролем і залишатися на крок попереду», – зазначає Сергій Кнечунас, керівник R&D департаменту ALFA Smart Agro.

katalog2024-page3.jpg

Нагадаємо, каталог ALFA Smart Agro на 2024 рік доступний для перегляду онлайн. Ознайомитися із каталогом, а також завантажити його можна за цим посиланням: https://alfasmartagro.com/alfa-production/reklamni-materialy/ 
Усі новини та події