Головна/Про компанію/Новини та події/ALFA Smart Agro провела День поля «...

ALFA Smart Agro провела День поля «The Power of Smart»

Новини та події

15.07.2019
Проводити День поля в кінці червня-на початку липня для компанії ALFA Smart Agro вже стало доброю традицією. Цього року захід пройшов під гаслом «The Power of Smart».

Smart – це сила, яка надихає науковців компанії до пошуку нових рішень і створення інноваційних продуктів. Тож першу частину зустрічі приділили презентації нових препаратів від ALFA Smart Agro. Це:
  • комбінований фунгіцидно-інсектицидний протруйник Кантаріс,
  • двокомпонентний інсекто-акарицид Сінтак,
  • трикомпонентний системно-трансламінарний фунгіцид Артіс Плюс,
  • трикомпонентний системний фунгіцид Корвізар М.
3H5A5298.jpg

Корвізар М, за словами директора департаменту випробування та розробки ALFA Smart Agro Сергія Кнечунаса, завдяки синергії 3-х діючих речовин, які посилюють лікувальний ефект один одного, забезпечує високу ефективність навіть за складних погодних умов (низькі температури, велика кількість опадів, посуха) та забезпечує довготривалу захисну дію від 3 до 5 тижнів.

 3H5A5335.jpg

Окрему увагу приділили протруйникам та схемам осіннього захисту культур. Адже, як зазначив керівник напрямку продакт-маркетингу ALFA Smart Agro Олег Дерменко, до 60 збудників різноманітних хвороб можуть зберігатися на поверхні насіння. І тільки комплексне поєднання фунгіцидного та інсектицидного протруйників, таких як Авіценна та Командор Гранд дозволить забезпечити максимальний захист посівам та майбутнім сходам від широкого спектру хвороб і шкідників.

Провідний фахівець-аналітик з досліджень ALFA Smart Agro Валерій Литвиненко розповів про препарати, які будуть актуальними для осіннього захисту ріпаку: це Лобера, Кайман, Нокаут Екстра та Тезис.

Переконатися у дієвості цих та інших продуктів ALFA Smart Agro гості заходу змогли на практиці. Завідувач хімічної лабораторії Білоцерківського заводу препаративних форм Юлія Боженко провела ряд хімічних дослідів, які демонструють переваги препаратів ALFA Smart Agro.

3H5A8664.jpg

Потім гостей заходу запросили на екскурсію в поле, щоб показати результати застосування продуктів на практиці. Під час знайомства з технологіями ALFA Smart Agro в полі, фахівці компанії надали вичерпну інформацію щодо оптимальних систем захисту польових культур.

 3H5A8676.jpg

Окрім створення інноваційних продуктів, ALFA Smart Agro також надає велику увагу дослідженню інноваційних технологій обприскування. Тому в рамках Дня поля відбулася демонстрація роботи найефективнішого на сьогоднішній день дрона моделі XAG P30.

SR201825.jpg

Приємним завершенням заходу стали святковий обід, виступи яскравих виконавців та розіграш цінних подарунків серед гостей заходу.

3H5A8841.jpg

Більше фото із заходу дивіться у фотоальбомі.





Усі новини та події