Головна/Про компанію/Новини та події/ALFA Smart Agro – офіційний партнер...

ALFA Smart Agro – офіційний партнер конференції «День агронома: прибуткова агрономія»

Новини та події

29.01.2020
Цього року конференція «День агронома: прибуткова агрономія» пройде в Києві 5-6 лютого. Організатори заходу – AGP Group та журнал The Ukrainian Farmer – проводять цей щорічний захід уже 11-й раз.

Такою довголітньою історією може пишатися далеко не кожен агрономічний захід. Однак, організаторам щоразу вдається збирати повні зали, тому що намагаються йти в ногу з часом, обговорювати лише найактуальніші питання та створювати комфортні умови для всіх учасників зустрічі.

Цього року офіційним партнером конференції вперше виступить український виробник засобів захисту рослин та мікродобрив ALFA Smart Agro. Слоган, з яким компанія розпочала сезон 2020 року – «Код вашого прибутку» – перекликається з основною темою конференції: «День агронома: прибуткова агрономія».

«Сьогодні агровиробники працюють в таких умовах, що їм недостатньо думати, як зупинити поширення грибних інфекцій чи викорінити злісні бур’яни на полях. Обираючи той чи інший продукт для захисту рослин, вони змушені також зважати на те, чи буде застосування цього препарату економічно вигідним та як воно вплине на рентабельність бізнесу в цілому. ALFA Smart Agro як виробник розуміє потреби аграріїв та звертає увагу на це питання при створенні інноваційних продуктів для захисту рослин. Про нові розробки компанії я розкажу на конференції», – сказав Сергій Кнечунас, канд. с-г. наук, директор Департаменту досліджень і розробки ALFA Smart Agro.

Сергій Кнечунас.jpg
Сергій Кнечунас, директор Департаменту досліджень і розробки ALFA Smart Agro

Доповідь «Інноваційні продукти ALFA Smart Agro для розв’язання актуальних проблем агровиробників» запланована на перший день конференції (5 лютого о 13:30). Тема в першу чергу буде цікавою власникам та агрономам великих і середніх фермерських господарств, а також дистриб’юторам. Сергій Кнечунас розкаже про новинки ALFA Smart Agro, які тільки вийдуть на ринок у 2020 році. Ці продукти відрізняються ширшим вікном застосування та спектром ефективності, а тому є більш дієвими в умовах сучасного клімату.

Долучайтеся до участі у конференції «День агронома: прибуткова агрономія», яка пройде 5-6 лютого за адресою: м. Київ, просп. Перемоги 84, NIVKI-HALL. Детальна програма заходу доступна до перегляду на сайті організаторів.

День агронома.jpg
Усі новини та події