Головна/Про компанію/Новини та події/ALFA Smart Agro розширює портфель і...

ALFA Smart Agro розширює портфель інноваційних продуктів

Новини та події

24.01.2019

Компанія ALFA Smart Agro виводить на ринок довгоочікувані розробки, які, за висновками науковців, можуть стати лідерами ефективності у своїх сегментах: акарицид Сінтак®, фунгіцид Артіс Плюс®, інсекто-фунгіцидний протруйник Кантаріс®.

Препарати представлені у каталозі ALFA Smart Agro на 2019 рік.

«ALFA Smart Agro продовжує оновлювати портфель продуктів, розширюючи лінійку розумних засобів захисту рослин. Що об’єднує Сінтак®, Артіс Плюс® та Кантаріс®? Це препарати посиленої ефективності. Вони мають розширений спектр дії, широке вікно застосування і гарантують дійсно тривалий захист культур. Нові розробки ALFA Smart Agro – відповідь на потреби господарств, які прагнуть отримувати найкращі врожаї», - говорить Сергій Кнечунас, директор з розвитку портфеля продуктів ALFA Smart Agro.

Сінтак® (гекситіазокс + абамектин) – інсекто-акарицид нового покоління. Це перший препарат в Україні, який за однократного внесення забезпечує контроль кліщів на всіх стадіях розвитку: яйце-личинка-німфа-імаго. Сінтак® володіє блискавичним нокдаун-ефектом і забезпечує тривалий захист рослин протягом періоду до 50 днів. Окрім того, препарат є ефективним у боротьбі із сисними та мінуючими шкідниками: попелицями, медяницями, трипсами. Шкідлива дія на корисну ентомофауну відсутня.   

Артіс Плюс® (міклобутаніл + тебуконазол + тіофанат-метил) – системно-трансламінарний фунгіцид для інтенсивного захисту рослин від хвороб. Артіс Плюс® був розроблений у зв’язку зі стрімким поширенням хвороб на посівах соняшнику: фомозу, білої, сірої гнилей, альтернаріозу, септоріозу, борошнистої роси тощо. Головна перевага нового фунгіциду – потужний стоп-ефект, який проявляється вже у перші години після обробки. Артіс Плюс® миттєво розповсюджується по системі рослини, локалізуючи збудників інфекції. Його ефективна концентрація зберігається в рослині до 4 тижнів. Таким чином Артіс Плюс® надійно захищає від хвороб молодий приріст, якого не було на момент внесення.

Кантаріс® (тіаметоксам + прохлораз + флутріафол) – інноваційний фунгіцидно-інсектицидний протруйник для захисту зернових. Кантаріс® забезпечує 100% ефективність проти летючої сажки та снігової плісняви, має швидку лікувальну й тривалу профілактичну дію проти комплексу хвороб. Що стосується шкідників, то Кантаріс® значно знижує чисельність популяцій шкідників у сівозміні, у тому числі личинок ковалика. 

Нагадаємо, над створенням продуктів ALFA Smart Agro працює міжнародна команда вчених. За останні п’ять років науковці ALFA Smart Agro створили 36 препаратів, які не мають аналогів в Україні. Інноваційні розробки ALFA Smart Agro захищені патентами.

Усі новини та події