Головна/Про компанію/Новини та події/ALFA Smart Agro відкриває виробницт...

ALFA Smart Agro відкриває виробництво сухих гербіцидів

Новини та події

09.10.2023

Компанія ALFA Smart Agro переносить в Україну виробництво гербіцидів у препаративній формі водорозчинних гранул. Триатлон, Сігур, Тривіум, Хаммер та інші відомі розробки ALFA Smart Agro, які раніше виготовлялися за кордоном, випускатиме новий спеціалізований цех Білоцерківського заводу препаративних форм.

Перенесення в Україну виробництва сухих гербіцидів – плановий етап розвитку компанії. Загалом реалізація проєкту тривала понад три роки. Нові виробничі потужності в Україні дозволять ALFA Smart Agro контролювати якість гранульованих гербіцидів на максимально високому рівні.

Потужність нового цеху сухих гербіцидів – 300 тонн продукції на рік. Таким чином ALFA Smart Agro виготовлятиме в Україні не лише препарати для потреб внутрішнього ринку, але й на експорт.

Цех сухих гербіцидів ALFA Smart Agro (4).JPG

Новий цех спроєктовано відповідно до міжнародних стандартів CropLife (уникнення перехресного забруднення між гербіцидами та іншими видами ЗЗР при виробництві). А сама технологічна лінія адаптована під особливості розробок ALFA Smart Agro. Зокрема, для досягнення ідеальної рівномірності розподілу компонентів у готовому продукті удосконалено процеси подрібнення сировини та змішування речовин. Лінія здатна поєднувати фактично необмежену кількість компонентів, у тому числі рідини.

IMG_7626.JPG

«Виробництво сухих гербіцидів – шоста технологічна лінія на Білоцерківському заводі препаративних форм. Ми виготовляємо концентрати суспензій, концентрати емульсій, емульсії на олійній основі, масляні дисперсії, суспоемульсії, текучі концентрати-протруйники та інші види ЗЗР, і тепер зможемо робити також гранули та порошки. Для одного підприємства це – великий асортимент і великі можливості. БЗПФ має найкращу експертизу у виготовленні препаратів зі складними формуляціями, і вже є ряд продуктів ALFA Smart Agro, які, як ми бачимо, здатен виготовити тільки наш завод», – говорить Роман Шпаченко, директор Білоцерківського заводу препаративних форм.

Саме на БЗПФ було розроблено і вперше впроваджено багаторівневу систему контролю якості Multi Control. Виробництво гранульованих гербіцидів ALFA Smart Agro в Україні означає, що фахівці з контролю якості отримають повний доступ до всіх процесів: від закупівлі сировини до зберігання готової продукції.

Цех сухих гербіцидів ALFA Smart Agro (3).JPG

Цех сухих гербіцидів ALFA Smart Agro (6).jpg

Усі новини та події