Головна/Про компанію/Новини та події/ALFA Smart Agro впроваджує сервіс п...

ALFA Smart Agro впроваджує сервіс передпосівної підготовки насіння

Новини та події

24.06.2024
ALFA Smart Agro, провідний український виробник засобів захисту рослин та мікродобрив, посилює технологічну підтримку клієнтів і запроваджує комплексний сервіс передпосівної підготовки насіння. Для надання послуги буде використовуватися обладнання найвідоміших світових виробників. 

Перша мобільна установка для очистки та протруювання насіння виготовлена на замовлення ALFA Smart Agro в Німеччині компанією PETKUS

PETKUS – німецький виробник інноваційних технологій, машин, а також комплектних заводів для обробки зерна й насіння, світовий лідер галузі. Мобільні установки для підготовки насіння виробництва компанії PETKUS працюють у багатьох країнах світу, в тому числі, і в Україні. Мобільна установка для компанії ALFA Smart Agro – перше подібне обладнання, виготовлене і доставлене компанією PETKUS в Україну з 2022 року.
«Висока технологічність рослинництва, безперервне удосконалення процесів – ті чинники, завдяки яким український агробізнес зберігає провідні позиції на світових та європейських ринках. Якісна передпосівна обробка насіння важлива. Тому впровадження такого сервісу для клієнтів ALFA Smart Agro – закономірний крок. Надалі компанія масштабуватиме цей напрямок. Особливо, зважаючи на активний розвиток портфелю протруйників ALFA Smart Agro та унікальні рішення, створювані R&D департаментом», – говорить Тетяна Мосендз, комерційний директор ALFA Smart Agro.
Мобільна установка працюватиме із насінням трьох культур: 1) пшениця; 2) ячмінь; 3) соя.

Мобільна установка_ALFA Smart Agro_2.jpg

Сучасне обладнання забезпечує: 
максимальну очистку посівного матеріалу від пилу і домішок;
рівномірне і точне нанесення робочої суміші на кожну насінину;
повну відсутність травмування насіння при обробці;
економію часу та ресурсів агровиробників.

Невдовзі, окрім нового сервісу, компанія ALFA Smart Agro готується презентувати агровиробникам новий продукт для обробки насіння зернових культур – новітній інсекто-фунгіцидний протруйник з інноваційною технологією X-Protect, яка посилює фунгіцидний захист.

Мобільна установка_ALFA Smart Agro_3.jpg
Мобільна установка_ALFA Smart Agro_1.JPG
Мобільна установка_ALFA Smart Agro_5.jpg
Мобільна установка_ALFA Smart Agro_4.jpg
Усі новини та події