Головна/Про компанію/Новини та події/БЗПФ автоматизує фасування засобів...

БЗПФ автоматизує фасування засобів захисту рослин

Новини та події

28.03.2018

Білоцерківський завод препаративних форм компанії ALFA Smart Agro переходить на автоматичне фасування продукції. На підприємстві встановлено першу в Україні автоматичну лінію фасування засобів захисту рослин, яка самостійно наповнює каністри, в динаміці їх закупорює та здійснює усі операції з маркування. Новітнє обладнання виключає вплив людського фактору на даному етапі виробництва, гарантуючи споживачам фасування продукції у відповідності до найвищих міжнародних стандартів якості.  

«Ми з усією відповідальністю стверджуємо, що на сьогоднішній день БЗПФ є лідером з якості виробництва засобів захисту рослин та мікродобрив в Україні. Це питання принципове для нас, система контролю якості удосконалюється постійно. Встановлення автоматичної лінії фасування – один з етапів модернізації виробництва, переваги якого обов’язково оцінять агровиробники», - зазначає Роман Шпаченко, директор Білоцерківського заводу препаративних форм.
 
Управління автоматичною лінією фасування комп’ютеризоване. Система самостійно розподіляє готовий продукт по каністрам в об’ємах з точністю до декількох грамів. Споживач може бути на 100% впевнений, що отримав рівно ту кількість препарату, яка зазначена на етикетці.

БЗПФ_автоматична лінія3.JPG

Важливо, що процес закупорювання наповненої тари відбувається в динаміці – роботизована «рука» встановлює та закручує кришки по мірі руху каністр, що значно пришвидшує виробничий процес. Зусилля, з яким проводиться дана операція, програмується заздалегідь.

Перша автоматична лінія фасування засобів захисту рослин на БЗПФ обслуговує виробництво водорозчинних концентратів (гербіцидів). Вона здійснює фасування продукції у тару об’ємом від 1 до 20 літрів. Її виробнича потужність в середньому становить 3600 літрів на годину. Найближчим часом аналогічна автоматична лінія фасування буде також встановлена у цеху з виробництва пестицидів у формі концентрації суспензій.

«Автоматичне фасування засобів захисту рослин – це насамперед покращення продукту для споживача. Мінімізуючи вплив людського фактора, БЗПФ гарантує аграріям ще вищу якість продукту, на рівні світових виробників», – наголошує Роман Шпаченко.
 
Нагадаємо, Білоцерківський завод препаративних форм компанії ALFA Smart Agro з виробництва засобів захисту рослин та мікродобрив був відкритий у 2016 році. На сьогоднішній день його виробничі потужності становлять 11,4 тисяч тонн на рік, що дозволяє забезпечити близько 15% потреб українського ринку.

 БЗПФ_автоматична лінія4.JPG  БЗПФ_автоматична лінія2.JPG
 БЗПФ_автоматична лінія1.JPG  БЗПФ_автоматична лінія6.JPG     

Усі новини та події