Головна/Про компанію/Новини та події/Каталог продуктів ALFA Smart Agro н...

Каталог продуктів ALFA Smart Agro на 2019 рік

Новини та події

12.12.2018
Компанія ALFA Smart Agro презентує каталог продукції на 2019 рік. У ньому представлені 72 продукти – оновлений портфель засобів захисту рослин, а також мікродобрива НАЙС.

У 2019 році ALFA Smart Agro виводить на ринок 3 нових препарати – протруйник Кантаріс®, фунгіцид Артіс Плюс® та акарицид Сінтак®.

Кантаріс® (тіаметоксам + прохлораз + флутріафол) – інноваційний фунгіцидно-інсектицидний протруйник для захисту зернових. Кантаріс® забезпечує 100% ефективність проти летючої сажки та снігової плісняви, має швидку лікувальну й тривалу профілактичну дію проти комплексу хвороб. Що стосується шкідників, то Кантаріс® значно знижує чисельність популяцій шкідників у сівозміні, у тому чисті личинок ковалика.

Артіс Плюс® (міклобутаніл + тебуконазол + тіофанат-метил) – системно-трансламінарний фунгіцид для інтенсивного захисту рослин від хвороб. Препарат володіє потужним стоп-ефектом – завдяки унікальній формуляції Артіс Плюс® миттєво розповсюджується по системі рослини, локалізуючи збудників інфекції. Подальший захист від хвороб триває до 4 тижнів, протягом яких в системі рослини зберігається ефективна концентрація препарату.

Сінтак® (гекситіазокс + абамектин) – інсекто-акарицид нового покоління проти кліщів у всіх стадіях розвитку (яйце-личинка-німфа-імаго). Окрім того, препарат є ефективним у боротьбі із сисними та мінуючими шкідниками: попелицями, медяницями, трипсами. Сінтак® володіє блискавичним нокдаун-ефектом і забезпечує тривалий захист рослин протягом періоду до 50 днів. Шкідлива дія на корисну ентомофауну відсутня.

«Кожен продукт, створений науковцями ALFA Smart Agro – це результат кількарічних лабораторних досліджень та масштабних польових випробувань. Синергізм діючих речовин, пролонгована ефективність, розширений спектр дії, здатність вирішувати складні завдання в полях, зручність застосування препарату – ось критерії, які для нас є особливо важливими. Розумна агрономія підвищує ефективність рослинництва», – зазначає Сергій Кнечунас, директор з розвитку портфеля продуктів ALFA Smart Agro.

Переглянути каталог ALFA Smart Agro на 2019 рік можна за цим посиланням. Ви також можете завантажити каталог у форматі pdf.

ALFA_Katalog 2019.png
Нагадаємо, незабаром розпочнеться серія навчальних семінарів ALFA Smart Agro для сільгоспвиробників та дистриб’юторів засобів захисту рослин. Розклад семінарів у регіонах України буде оголошено заздалегідь.

Усі новини та події