Головна/Про компанію/Новини та події/На конференції Digital Agro Day Тет...

На конференції Digital Agro Day Тетяна Мосендз розповість про те, як маркетингові комунікації агрокомпаній переходять в онлайн

Новини та події

10.02.2021
Комерційний директор ALFA Smart Agro Тетяна Мосендз стане спікером конференції Digital Agro Day – першої онлайн-конференції, яка присвячена діджитал-інструментам в агроіндустрії. Тема виступу Тетяни: "З офлайну в онлайн: трансформація маркетингових комунікацій на аграрному ринку".

Конференція відбудеться у четвер, 11 лютого. Виступ топ-менеджера ALFA Smart Agro розпочнеться о 13:15. На прикладі досвіду ALFA Smart Agro Тетяна Мосендз розповість:
* як змінилися канали комунікацій на аграрному ринку за останні 5 років;
* що перемагає: традиції чи інновації;
* як креатив у діджитал-каналах може посилити маркетингову кампанію.

Digital Agro Day – наймасштабніший спеціалізований онлайн-захід про тренди та ефективні інструменти діджитал-меркетингу в аграрній індустрії. Для участі у конференції зареєструвалися вже понад 2100 людей. Конференція триватиме 9 годин, а її спікерами стануть 17 топ-менеджерів компаній - лідерів ринку. Учасники конференції зможуть поставити свої запитання спікерам в режимі онлайн.

Для участі у Digital Agro Day можна зареєструватися за цим посиланням.

Нагадаємо, маркетинг-команда ALFA Smart Agro стала найкращою в Україні в категорії агропідприємств в рейтингу BEST MARKETING TEAMS 2020. Рейтинг є частиною престижної премії Effie Awards Show.

Digital Agro Day_банер.jpg
Усі новини та події