Головна/Про компанію/Новини та події/Нові вигідні умови: ОТП Банк пропон...

Нові вигідні умови: ОТП Банк пропонує партнерські кредити для клієнтів ALFA Smart Agro

Новини та події

15.11.2022

ОТП Банк оновлює умови пільгового кредитування агровиробників на придбання продукції ALFA Smart Agro. Так, аграрії можуть отримати цільовий кредит в гривні на закупівлю ЗЗР та мікродобрив за ставкою від 7% річних, що є однією з найнижчих відсоткових ставок на ринку.

Окрім того, агровиробник може отримати кредит у сумі до 3 млн гривень без застави та до 20 млн гривень лише під заставу фінансової аграрної розписки.

Умови партнерської програми ОТП Банку та ALFA Smart Agro:

· термін кредитування – до 12 місяців;

· період дії пільгової ставки – 5 місяців;

· ставка на пільговий період – 7% річних;

· після пільгового періоду діють базові ставки згідно з кредитною політикою банку залежно від типу застави;

· разова комісія позичальника – 1%.

Попит на партнерські кредити серед клієнтів ALFA Smart Agro стрімко зростає – він уже є в рази вищим, ніж минулого року. Українські аграрії почали готуватися до весняних робіт, а в умовах ускладненого експорту сільськогосподарської продукції кредитування – фінансовий інструмент, який дозволяє провести всі закупівлі вчасно і в потрібному обсязі. Компанія ALFA Smart Agro системно працює над тим, щоб наші клієнти отримували фінансування на вигідних умовах.

«Водночас ОТП Банк покращує усі сервіси та значно пришвидшує видачу кредитів. Зокрема, сьогодні вже існує можливість отримати попереднє рішення за кредитом лише за кодом ЄДРПОУ агропідприємства. Банк також працює над можливістю кредитування агровиробників в онлайн форматі», – розповів начальник відділу «Агро Фабрика» Іван Єрко.

У листопаді 2022 року виповнюється 5 років від початку співпраці ОТП Банку та ALFA Smart Agro. Банк є надійним партнером ALFA Smart Agro і має високий рівень експертизи у фінансуванні агробізнесу.

Детальну інформацію про умови нової партнерської програми дізнавайтеся за тел: 067-267-00-28.

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

ALFA Smart Agro – провідний український виробник засобів захисту рослин та мікродобрив. Компанія займає лідируючі позиції на ринку ЗЗР України, у т. ч. за площами застосування препаратів.

Продукти ALFA Smart Agro – інноваційні рішення, які вирізняються високою ефективністю та повністю відповідають концепції Розумної агрономії. Велика кількість розробок ALFA Smart Agro не мають аналогів в Україні. Розробка, виробництво і контроль якості продукції ALFA Smart Agro відбуваються відповідно до світових стандартів. 

Усі новини та події