Головна/Про компанію/Новини та події/Отримайте ЗЗР ALFA Smart Agro на се...

Отримайте ЗЗР ALFA Smart Agro на сезон, реалізувавши врожай із премією до 10%

Новини та події

02.03.2023

ALFA Smart Agro запрошує агровиробників взяти участь у програмі «ALFA Аванс 2023» – реалізувати врожай із премією до 10% від ціни та отримати необхідні засоби захисту й живлення рослин для сезону.

Застосування інноваційних розробок ALFA Smart Agro – це завжди якісний захист посівів, який допомагає досягти найвищих показників врожайності. А можливість отримати необхідні препарати на вигідних умовах програми «ALFA Аванс 2023» вже зараз покращує економічні результати сезону.

В переліку культур, які можна реалізувати в рамках програми: пшениця, ячмінь, жито, сорго, соняшник, кукурудза, соя.

Алгоритм участі у «ALFA Аванс 2023» зручний для агровиробників. Господарство-учасник має:

1) звернутися до компанії ALFA Smart Agro – погодити обсяг закупівель сільськогосподарської продукції та ціни. Укласти договір купівлі-продажу;

2) визначити необхідні препарати ALFA Smart Agro, які бажає отримати;

3) отримати замовлені ЗЗР одразу після поставки сільськогосподарської продукції.

У 2023 році премія до ціни врожаю збільшена вдвічі, порівняно із минулим роком. Залежно від переліку замовлених ЗЗР, терміну поставки с/г продукції та інших умов, вона може становити до 10%.

«Умови програми «ALFA Аванс 2023» враховують реалії сьогодення, тому ми зробили їх максимально вигідними і гнучкими для аграріїв. Окрім того, подбати про ефективний захист посівів зараз означає зробити серйозний внесок у збільшення доходів за результатами сезону. Отже, «ALFA Аванс 2023» – подвійна вигода для агровиробників, і цією можливістю варто скористатися якнайшвидше», – говорить Андрій Риженко, керівник ALFA Smart Trading.


Детальні умови програми «ALFA Аванс 2023» можна дізнатися за тел. 0504412567, andriy.ryzhenko@alfasmartagro.com
Усі новини та події