Головна/Про компанію/Новини та події/На ринку ЗЗР з’являться 7 нових про...

На ринку ЗЗР з’являться 7 нових продуктів від ALFA Smart Agro

Новини та події

03.11.2020
Основний курс розвитку ALFA Smart Agro – створення інноваційних препаратів. Саме ця стратегія принесла компанії перемогу в престижному міжнародному конкурсі Crop Science Awards 2019 в номінації «Найкраща компанія з регіону, що розвивається» і залишається основним вектором діяльності.

Сьогодні у портфелі ALFA Smart Agro 75 продуктів, у тому числі 9 мікродобрив. Більшість із них (48 препаратів) – це інноваційні розробки науковців компанії, що не мають аналогів в Україні.

досягнення_каталог 2021

У 2020 році компанія завершила тестування і готова презентувати ринку ще 7 нових продуктів: два фунгіциди, гербіцид, протруйник, інсектицид, антивспінювач і ph-коректор. Усі вони увійшли до нового каталогу продуктів компанії, який можна переглянути та завантажити за посиланням.

Однією з найбільш очікуваних новинок є фунгіцидний протруйник для сої Авідо (тіофанат-метил, 435 г/л + крезоксим-метил, 50 г/л + цимоксаніл, 15 г/л). Маючи у портфелі ефективні протруйники для зернових культур, науковці ALFA Smart Agro вирішили створити препарат і для захисту насіння сої. Розробка і тестування цього продукту тривали близько 4-х років, за цей час було проведено понад 1000 дослідів. Зате сьогодні ми презентуємо надійний продукт, який має широкий спектр активності проти патогенів, підвищує енергію проростання і схожість посівного матеріалу і при цьому не впливає на розвиток бульбочкових бактерій.

Завдяки поєднанню трьох компонентів, препарат ефективний проти широкого комплексу хвороб, які можуть уражувати сою: пероноспорозу, збудників кореневих гнилей, склеротиніозу, інших плямистостей та пліснявіння насіння.

Авідо_каталог 2021

Інша новинка у групі фунгіцидів – препарат Амікон (піраклостробін, 125 г/л + міклобутаніл, 125 г/л) – двокомпонентний фунгіцид для інтенсивного захисту посівів соняшнику. Завдяки унікальному поєднанню діючих речовин з різними властивостями Амікон забезпечує швидку фунгіцидну дію («стоп-ефект») та пролонгований захист проти широкого спектра збудників хвороб, як борошниста роса, фомоз, іржа, септоріоз та інші хвороби, які здатні швидко поширюватися по рослині. Серед унікальних переваг препарату – висока персистентність не тільки за сприятливих погодних умов, але й у стресових ситуаціях. За три роки розробки препарату було проведено близько 600 тестів цього фунгіциду, що доводять його високу ефективність як під час засухи, так і в період надмірних опадів, при низьких температурах та під час спеки.

Ще один новий фунгіцид – Кросбі (пропіконазол 187,5 г/л + тіофанат-метил 375 г/л) – призначений для захисту посівів пшениці. Фунгіцид містить діючі речовини із різним механізмом дії, які розширюють спектр ефективності препарату та виключають можливість виникнення резистентності у патогенів. Кросбі володіє високою стійкістю до опадів. Дощ, що пройшов через 1-2 години після застосування препарату, не призводить до втрати його ефективності. Фунгіцид має швидку лікувальну та тривалу захисну дію. Покращення фітосанітарного стану рослин відбувається вже через декілька годин після обробки.

Є новинка і в сегменті гербіцидів. Трикомпонентний післясходовий гербіцид системної дії Тривіум (римсульфурон, 250 г/кг + тифенсульфурон-метил, 150 г/кг + флорасулам, 80 г/кг) призначений для контролю злакових та дводольних бур’янів на посівах кукурудзи. Завдяки інноваційній технології Smart Guard, яку розробили науковці компанії, препарат відмінно контролює всі поширені бур’яни і при цьому є безпечним для культури: не пригнічує та не заважає розвитку навіть гібридів, чутливих до сульфонілсечовин.

Новий інсектицид Віарес (ацетаміприд, 300 г/л) призначений для контролю широкого спектра шкідників на ріпаку. Інноваційна рідка формуляція препарату забезпечує краще покриття, утримання і проникнення, а також високу біологічну ефективність навіть за підвищених температур. Дія Віаресу помітна вже через годину після обробки рослин. Препарат малотоксичний для бджіл та інших корисних комах за умови дотримання регламентів застосування.

Віарес_каталог 2021

Піноль (полідиметилсилоксан, 200 г/л) – новий антивспінювач, забезпечує швидке осідання піни та перешкоджає утворенню нової піни. Препарат не змінює складу та властивості діючих речовин робочого розчину, може застосовуватися з усіма препаративними формами.

Ph-коректор води Цивік за рахунок нейтралізації надлишку гідроксид-іонів (OH-) та розчинених солей забезпечує підкислення робочого розчину. В результаті цього покращується ступінь та швидкість проникнення діючих речовин у тканини.

Всі новинки ALFA Smart Agro пройшли відповідні тестування в лабораторії та випробування у польових умовах. Препарати показали високу ефективність, безпечність для культур та довкілля і отримали державну реєстрацію.

З питань придбання препаратів ALFA Smart Agro звертайтеся до дистриб’юторів компанії у вашому регіоні. Перелік усіх дистриб’юторів компанії доступний за посиланням.
Усі новини та події