Головна/Про компанію/Новини та події/Презентуємо каталог продуктів ALFA...

Презентуємо каталог продуктів ALFA Smart Agro на 2020 рік

Новини та події

13.12.2019
В оновленому каталозі ви знайдете інформацію про увесь портфель засобів захисту рослин, а також мікродобрив НАЙС, які компанія пропонує ринку в 2020 році. А це:
  • 5 протруйників,
  • 30 гербіцидів,
  • 10 фунгіцидів,
  • 9 інсектицидів,
  • 1 десикант,
  • 4 прилипачі
  • 3 інші продукти (фумігант, регулятор росту і родентицид)
  • 9 мікродобрив.

    Тут представлені як добре відомі продукти, так і нові розробки науковців компанії. 

    каталог 2020_2.jpg

«З кожним роком перед агровиробниками постають нові завдання. Це пов’язано зі змінами клімату, виникненням резистентності у шкідників, а також із необхідністю оптимізувати витрати на захист культур. Для вирішення нових завдань необхідні нові продукти. Саме тому основний напрямок стратегії розвитку ALFA Smart Agro – створення нових, більш ефективних формуляцій», – говорить Сергій Кнечунас, директор департаменту досліджень та розробки компанії.

Кожен новий продукт є результатом кількарічних лабораторних досліджень та масштабних польових випробувань. Цього року ми презентуємо чотири новинки – гербіцид Сігур, фунгіциди Корвізар М, Артіс Плюс та інсекто-акарацид Сінтак.

Новий трикомпонентний післясходовий гербіцид Сігур® (мезотріон, 515 г/кг + нікосульфурон, 200 г/кг + римсульфурон, 35 г/кг) призначений для боротьби зі злаковими та дводольними бур’янами у посівах кукурудзи. Препарат характеризує широкий термін застосування (3-10 листків кукурудзи) та розширений спектр контрольованих бур’янів. Сігур демонструє покращену дію проти лободи білої та надійний контроль падалиці соняшника і ріпака усіх видів.

Корвізар М® (фенпропідин, 300 г/л + тебуконазол, 150 г/л + міклобутаніл, 100 г/л) – новий трикомпонентний системний фунгіцид для комплексного захисту зернових колосових культур. Комбінація трьох діючих речовин із різними фунгіцидними властивостями забезпечує швидку лікувальну дію та тривалий період захисту навіть за складних погодних умов (низькі температури, велика кількість опадів, посуха). Препарат ефективний для контролю змішаних інфекцій.

Артіс Плюс® (міклобутаніл, 125 г/л, тебуконазол, 125 г/л, тіофанат-метил, 250 г/л) – трикомпонентний системний фунгіцид для інтенсивного захисту рослин соняшнику від комплексу поширених хвороб культури. Завдяки унікальному поєднанню діючих речовин із різними властивостями, препарат швидко проникає в рослину, зупиняє існуючі хвороби, у тому числі білу гниль, фомоз, альтернаріоз, та забезпечує пролонгований захист культури — до чотирьох тижнів.

Є новинка й в лінійці акарицидів. Інсекто-акарацид Сінтак® (гекситіазокс, 204 г/л + абамектин, 36 г/л) призначений для захисту сої від кліщів. Планується розширення його реєстрації й на інші культури, зокрема яблуневі сади та виноградники. Унікальний за складом препарат нового покоління характеризується блискавичною дією на шкідників на всіх стадіях їх розвитку і тривалістю захисного ефекту — до 50 діб. Трансламінарна дія дає змогу знищити шкідників, які не контактували безпосередньо з препаратом, перебуваючи у важкодоступних місцях.

В каталозі також представлені схеми захисту основних культур з рекомендованими нормами та фазами внесення препаратів.

Переглянути каталог ALFA Smart Agro на 2020 рік можна за цим посиланням. Ви також можете завантажити каталог у форматі pdf.

каталог.jpg
Усі новини та події