Головна/Про компанію/Новини та події/ПУМБ та ALFA Smart Agro запровадили...

ПУМБ та ALFA Smart Agro запровадили нову партнерську програму кредитування для аграріїв

Новини та події

06.03.2024

ALFA Smart Agro розширює набір фінансових інструментів для агровиробників та розпочинає партнерство з Першим Українським Міжнародним Банком (ПУМБ).

Нова програма вже діє, а її умови передбачають:

  • відсоткові ставки від 3,5% річних (для кредитів терміном до 4 місяців) та до 12,8% річних (для кредитів до 12 місяців);
  • відсутність комісії за надання кредиту;
  • фінансування від 100 тис. грн;
  • покриття заставою лише частини кредиту.
Серед інших переваг фінансування – простий та прозорий процес, який не вимагає проведення оцінки та нотаріального оформлення заставного майна, та передбачає комфортний графік погашення, адаптованого до сезонності.

Сьогодні ПУМБ входить до переліку банків, що найактивніше підтримують український агро сектор. З початку війни банк збільшив фінансування агровиробників на цілих 70%. Дізнатися більше про умови кредитування в ПУМБ можна, зателефонувавши по номеру гарячої лінії 0 800501 275. 

Також детальну інформацію про умови нової партнерської програми дізнавайтеся за тел: 066-060-49-80 (Ігор Метейко, фінансовий менеджер ALFA Smart Agro).

Загалом програми партнерських кредитів для клієнтів ALFA Smart Agro вже діють у п’яти банках України. Ознайомитися з умовами партнерських кредитів можна за цим посиланням.

Усі новини та події