Головна/Про компанію/Новини та події/У каталозі ALFA Smart Agro на 2024...

У каталозі ALFA Smart Agro на 2024 рік рекордна кількість препаратів

Новини та події

06.11.2023
У новому сезоні на ринок виходять 12 нових продуктів ALFA Smart Agro. А загалом у каталозі ЗЗР та мікродобрив ALFA Smart Agro на 2024 рік представлені 96 препаратів – це рекордна кількість.

Ми розширюємо портфель продукції у відповідь на актуальні потреби українських агровиробників. Великий вибір препаратів ALFA Smart Agro дає можливість господарствам удосконалювати технології вирощування, а також зменшувати витрати на захист посівів без втрат якості та кількості врожаю.

Раді представити агровиробникам фунгіцидний протруйник для зернових Авіценна Плюс та гербіцид Триатлон Прайм – нові покоління препаратів, які самі вже є брендами. У каталозі ви знайдете детальну інформацію про ці розробки.

katalog2024-page2a.jpg

katalog2024-page3.jpg

Загалом нові розробки ALFA Smart Agro представлені у всіх сегментах – для ефективного фунгіцидного, інсектицидного та гербіцидного захисту посівів. Окрім інноваційних багатокомпонентних продуктів ми також збільшуємо вибір вузькоспеціалізованих рішень.

Переглянути та завантажити каталог ALFA Smart Agro на 2024 рік онлайн можна за посиланням: https://alfasmartagro.com/alfa-production/reklamni-materialy/

Отримати друкований каталог протруйників ви можете, звернувшись до представника ALFA Smart Agro у вашому регіоні. 

Препарати ALFA Smart Agro гарантують якісний захист і зберігають кошти. ALFA Smart Agro – код вашого прибутку! 

katalog2024-page1.jpg

katalog2024-page3a.jpg

Усі новини та події