Головна/Про компанію/Новини та події/В кожному продукті ALFA Smart Agro...

В кожному продукті ALFA Smart Agro є код прибутку!

Новини та події

27.02.2024

ASA-banner-Latifundist-bold-opt.gif

Сьогодні – час найбільших викликів для українських аграріїв. Падають світові ціни на сільськогосподарську продукцію, дорожчає логістика – і все це в той час, коли Україна відбиває напад агресора. Навіть в таких надскладних умовах український агробізнес продовжує відповідально і самовіддано виконувати свої задачі.

Працювати «в плюс» – єдине, що забезпечить ефективність господарств у цьому сезоні, а також у наступні роки. Відтак, агровиробники зменшують витрати, у тому числі, на захист посівів. І хоч доля ЗЗР у структурі собівартості врожаю відносно невелика, проте захист – це найвагоміший чинник забезпечення високих якісних показників врожайності. Отже, потрібен розумний підхід до зменшення витрат.

ALFA Smart Agro – це якісні та розумні рішення, які допомагають господарствам бути ефективними. Розробки ALFA Smart Agro дають можливість витрачати на захист посівів менше, отримуючи еталонний результат у полях.

ЗЗР та мікродобрива ALFA Smart Agro настільки ж дієві, як найдорожчі продукти на ринку, але коштують дешевше. Усі наші препарати відповідають міжнародним стандартам якості. Окрім того, фахівці ALFA Smart Agro розробили і впровадили власну унікальну багаторівневу систему контролю якості Multi Control.

В лабораторіях і на дослідних ділянках R&D департаменту ALFA Smart Agro не зупиняється робота зі створення інноваційних ЗЗР. Протягом останніх двох років ми вивели на ринок новітні фунгіциди Теламус, Релевант, Анелас, фунгіцидний протруйник Авіценна Плюс та гербіцид Триатлон Прайм, застосування яких дає багато переваг.

В асортименті ALFA Smart Agro є препарати для будь-якої технології вирощування – від високотехнологічної до базової. Для кожної конкретної задачі ми маємо можливість запропонувати декілька рішень.

У сезоні-2024 компанія збільшила набір вузькоспеціалізованих базових продуктів. Ми розуміємо актуальні потреби українських аграріїв і пропонуємо ще більше дієвих інструментів для вирішення конкретних завдань у полях.

Наш Smart-підхід до агрономії надає нові можливості для агровиробників, дозволяє зберігати кошти та підвищує рентабельність виробництва.

Кожен продукт ALFA Smart Agro містить особливий код – код прибутку! І ми передаємо цей код вашим полям!

LATIFUNDIST 970x120_alt.gif

Усі новини та події