Головна/Про компанію/Новини та події/В українських аграріїв збільшився в...

В українських аграріїв збільшився вибір інструментів для реалізації власної продукції

Новини та події

12.07.2019
Компанія ALFA Smart Agro продовжує розвивати напрямок трейдингу агропродукцією і цього сезону розширює комплекс своїх послуг: пропонує аграріям укладати договори в іноземній валюті.

Як зазначає керівник департаменту трейдингу сільськогосподарською продукцією ALFA Smart Agro Андрій Риженко, ще минулого року, на етапі створення департаменту, компанія поставила собі за мету забезпечити партнерам умови для найбільш вигідної реалізації врожаю. Чимало для цього вже було зроблено.

«Ми залучили до співпраці близько 400 компаній, і суттєво розширили географію продажу продукції. Найбільшу частку у структурі продажів займають кукурудза 3 класу та фуражна пшениця, однак працюємо і з іншими культурами зернової, олійної та бобової груп, а також з деякими нішевими культурами», – розповів Андрій Риженко.

4_Трейдинг_презентация_финал.jpg

Нагадаємо, що департамент трейдингу ALFA Smart Agro надає можливість агровиробникам заключати форвардні контракти з частковою попередньою оплатою на рівні 50% від загальної вартості продукції. А також продовжує розвивати новий для України інструмент аграрних розписок, який дозволяє отримати швидке кредитування під заставу майбутнього урожаю. Причому, аграрії можуть самостійно вирішувати, як саме хочуть отримати кредит: грошима, чи продукцією ALFA Smart Agro. Минулого року було укладено 8 розписок на загальну суму 21 млн грн

Агровиробників приваблює не тільки конкурента ціна, легкість укладення контракту та швидкість розрахунку (як правило, оплата проходить в день підписання контракту). Не менш важливою є надійність компанії ALFA Smart Agro як партнера.

«Ми з ALFA Smart Agro маємо чотирирічну історію співпраці, як з виробником ЗЗР. Компанія працює чітко, оперативно, без будь-яких збоїв. Тому коли у нас з’явилася потреба в реалізації майбутнього врожаю, в першу чергу звернулися до них, – ділиться враженнями від співпраці директор СТОВ «Ратнівський аграрій» Валентин Чернецький, – Підкуповують також дуже прості і зрозумілі умови контракту та швидка реакція на запит. Тож співпрацю і в цьому напрямку будемо посилювати».

До кожного клієнта трейдери ALFA Smart Agro шукають індивідуальний підхід і організовують відвантаження продукції на зручних для виробника умовах: як з елеватора, так і зі складів агропідприємства. Для південних регіонів України є актуальною можливість продавати урожай з доставкою до порту.


 Рисунок1.jpg


А з цього року департамент трейдингу запровадив новий інструмент – укладання договорів в іноземній валюті. Для сільгоспвиробника це означатиме поставку в режимі експорту. Якщо підприємство бажає експортувати продукцію, але не має досвіду, фахівці ALFA Smart Agro нададуть вичерпну інформацію та підтримку.

Для зручності клієнтів та можливості швидко обмінюватися інформацією, створено telegram- канал, де щодня публікуються актуальні ціни на основні культури. Долучитися до підписників цього каналу можна за посиланням https://t.me/joinchat/AAAAAFEQsdlqoueMWy9V1A.

З питань співпраці по цим напрямкам звертайтеся до фахівців департаменту трейдингу сільгосппродукцією ALFA Smart Agro за електронними адресами: bogdan.teslyak@alfasmartagro.comandriy.ryzhenko@alfasmartagro.com.

 



Усі новини та події