Головна/Про компанію/Новини та події/Вебінар від експертів ALFA Smart Ag...

Вебінар від експертів ALFA Smart Agro «Захист соняшника від хвороб»

Новини та події

30.04.2020

В умовах каранитну все більше комунікацій із клієнтами та партнерами переходять в режим онлайн. Враховуючи потребу часу, експерти ALFA Smart Agro започатковують серію онлайн-вебінарів.

24 квітня наш експерт, кандидат сільськогосподарських наук, начальник департаменту продакт-маркетингу Олег Дерменко провів вебінар на тему «Захист соняшника від хвороб – вирішальний елемент технології вирощування». Адже посівна соняшнику завершується, а значить, саме час подбати про його захист!

За посиланням ви маєте можливість переглянути вебінар в записі та отримати відповіді на такі запитання:

  • як діагностувати основні хвороби соняшнику на ранніх стадіях розвитку культури;
  • яких збудників слід остерігатися у вашому регіоні (в залежності від погоди, попередника, технологій вирощування);
  • чим ефективно зупинити хвороби та захистити соняшник надовго.

А також ви отримаєте практичні рекомендації для надійного захисту соняшнику, що вирощується за різними технологіями, та дізнаєтеся про досвід застосування препаратів ALFA Smart Agro у різних ґрунтово-кліматичних зонах України.

Презентація вебінару доступна для перегляду та завантажування.

Якщо у вас залишилися запитання до цієї теми, пишіть їх в коментарях під відео, ми обов’язково надамо вичерпні відповіді. Також чекаємо від вас побажань, вебінар на яку тему ви хотіли б почути наступним. Свої побажання щодо теми також пишіть у коментарях, або надсилайте за адресою pr@alfasmartagro.com.


Усі новини та події