Головна/Про компанію/Новини та події/Вийшов друком новий каталог протруй...

Вийшов друком новий каталог протруйників ALFA Smart Agro

Новини та події

19.05.2021

Вийшов друком новий каталог протруйників ALFA Smart Agro “Захист насіння зернових культур”. Він допоможе клієнтам ALFA Smart Agro обрати оптимальний препарат, відповідно до технології вирощування.

У каталозі зібрана детальна інформація про такі продукти: Кантаріс, Авіценна, Командор Гранд, Командор Екстра, Венцедор. Також фахівці ALFA Smart Agro пояснюють:

* як працює технологія Smart Complex, використана у фунгіцидному протруйнику Авіценна та інсекто-фунгіцидному протруйнику Кантаріс. Саме вона забезпечує вищу розчинність прохлоразу, а отже вищу його системність і кращий захист від збудників снігової плісняви і кореневих гнилей;

* що таке моногенність формуляції та який тест перевіряє надійність утримання протруйника на насінні; 

* у чому переваги інсекто-фунгіцидного захисту;

* яким чином проявляється рістстимулююча дія протруйників ALFA Smart Agro і чому це важливо.

Інформація систематизована у вигляді зручних таблиць та графіків. Окрім того, є відгуки досвідчених агрономів, які застосовують у системах захисту зернових протруйники ALFA Smart Agro (за QR-кодом можна переглянути відео).

Каталог “Захист насіння зернових культур” доступний для перегляду та завантаження на нашому сайті: https://alfasmartagro.com/upload/iblock/d35/d3533d8a0933476253e918b0baea3f7f.pdf 


Усі новини та події