Головна/Про компанію/Новини та події/ALFA Smart Agro – генеральний партн...

ALFA Smart Agro – генеральний партнер Міжнародного форуму агроінновацій

Новини та події

20.08.2020

ALFA Smart Agro постійно інвестує у розробку інноваційних засобів захисту рослин. Тож не дивно, що ми стали генеральним партнером Міжнародного форуму агроінновацій, що сьогодні проходить у Києві.

Наш колега, канд. с.-г. наук, керівник напрямку продуктового маркетингу Олег Дерменко у своєму виступі «Розробка інноваційних ЗЗР для підвищення рентабельності агробізнесу» розповів про те, як створюються продукти ALFA Smart Agro та поділився досягненнями наших науковців за останні роки.

2.JPG

Особливе зацікавлення викликала інформація про інноваційні протруйники для озимих зернових Авіценна та Кантаріс. Ці продукти створені за унікальною технологією Smart CompleX, яка є розробкою українських вчених.

«Технологія Smart CompleX дозволила підвищити розчинність прохлоразу приблизно в 140-150 разів. Це значно посилює ефективність препарату проти кореневих гнилей та снігової плісняви», – пояснив фахівець.

Олег Дерменко наголосив, що інвестування у розробку нових продуктів, які максимально відповідають потребам агровиробників – це той шлях, яким рухається наша компанія. І він залишається основним напрямком стратегії розвитку ALFA Smart Agro.

IMG_2139_анонс.JPG


Усі новини та події