Головна/Про компанію/Новини та події/ALFA Smart Agro компенсує до 70% ва...

ALFA Smart Agro компенсує до 70% вартості кредиту в Райффайзен Банку на пільговий період

Новини та події

23.11.2022

ALFA Smart Agro та Райффайзен Банк оновили умови партнерського кредитування агровиробників – на період перших п’яти місяців компанія компенсує до 70% вартості коштів, отриманих на придбання ЗЗР та мікродобрив ALFA Smart Agro. На даний пільговий період відсоткова ставка для агровиробників становитиме від 7,2% річних.

Умови партнерської програми є значно вигіднішими за стандартні умови банку. Також для агровиробників зберігається можливість отримати фінансування на придбання продукції ALFA Smart Agro без застави.

Партнерський кредит можна оформити на таких умовах:

· строк кредитування – до 12 місяців;

· ставка на пільговий період для кредитів із заставою – 8%;

· ставка на пільговий період для кредитів без застави – 7,2%;

· після пільгового періоду: 20% річних – для кредитів із заставою; 21,35% – для кредитів без застави;

· комісія банку за видачу коштів відсутня.

Компанія ALFA Smart Agro системно працює над тим, щоб агровиробники мали більше можливостей використовувати вигідні для себе фінансові інструменти. Для аграріїв можливість залучити кошти на придбання якісних ЗЗР та мікродобрив зараз – це оптимізація витрат у майбутньому і внесок у кращі показники врожайності.

Детальну інформацію про партнерську програму ALFA Smart Agro та Райффайзен Банку можна отримати за тел.: 0 800 50 50 45, Інформаційний центр для бізнес-клієнтів.

Нагадаємо, умови партнерського кредитування для агровиробників, які купують продукцію ALFA Smart Agro, також оновили ОТП Банк та Ощадбанк.

Усі новини та події