Головна/Про компанію/Новини та події/Запрошуємо аграріїв на навчальні се...

Запрошуємо аграріїв на навчальні семінари в регіонах України

Новини та події

22.01.2020
З 21 січня по 25 лютого відбудуться зимові навчальні семінари компанії ALFA Smart Agro «Код вашого прибутку»! До участі запрошуються агровиробники та дистриб’ютори.

Програма семінарів, яку підготували наші провідні спеціалісти, включає обговорення питань захисту рослин, які сьогодні є найбільш актуальними для агровиробників України:
  •  захист рослин в складних погодних умовах;
  •  переваги препаратів з широким вікном застосування;
  •  інноваційні розробки 2020 року;
  •  оптимізація витрат на захист рослин та підвищення прибутку агровиробників.
Семінари пройдуть в 15 обласних центрах України за таким розкладом:

Розклад семінарів ALFA Smart Agro.jpg

«Сезон 2019 року не був легким для аграріїв України. Зливи та посуха, заморозки та спека, нові шкідники, резистентні збудники хвороб, важко викорінюванні бур’яни – все це виклики, які ставить перед аграріями сьогодення. Минулий рік показав, що сучасний агробізнес вимагає нових рішень. І одним з цих рішень є застосування інноваційних засобів захисту рослин, які демонструють високу ефективність за різних погодних умов», – сказав Олег Дерменко, керівник напряму продуктового маркетингу ALFA Smart Agro.

На навчальних семінарах наші науковці поділяться досвідом та знаннями, застосовуючи які агровиробники зможуть досягти кращих результатів у вирощуванні культур, а також презентують інноваційні продукти компанії, які тільки вийдуть на ринок у 2020 році:

Корвізар М – трикомпонентний фунгіцид для захисту зернових культур;
Сігур – трикомпонентний гербіцид для захисту кукурудзи;
Артіс Плюс – трикомпонентний системний фунгіцид для захисту соняшнику;
Сінтак – інсектоакарицид для захисту сої;
Астаміл – базовий післясходовий гербіцид для захисту кукурудзи.

«Цього року ми презентуємо 5 новинок, які допоможуть ефективно справитися із актуальними проблемами агровиробників та оптимізувати витрати на захист культур. Адже сьогодні перед аграріями стоїть завдання не просто збільшити урожайність культури, а збільшити рентабельність виробництва. Високі прибутки отримують ті, хто постійно розвивається та вдосконалює технології», – акцентував Олег Дерменко.

Участь у семінарах ALFA Smart Agro безкоштовна. Для отримання запрошення та детальної інформації про час та місце проведення заходу у вашому регіоні, зверніться до регіонального представника компанії у вашій області або за номером:

+38 (050) 315-27-64
менеджер зі зв’язків з громадськістю
Надія Осауленко
nadiia.osaulenko@alfasmartagro.com
Усі новини та події